İbrahim Erkal’ın son durumuyla ilgili gelen haberler oldukça kötü. İbrahim Erkal’ın “herhangi bir yaşam belirtisi göstermediği” bilgisi geldi.

616x275-sevenlerini-yikan-aciklama-ibrahim-erkaldan-aci-haber-1493107443910

Abdullah Erkal, geçtiğimiz hafta otoparkta düşerek beyin kanaması geçiren ağabeyi İbrahim Erkal’ın sağlık durumu herhangi bir ilerleme ve gerileme yaşanmadığını dile getirdi.

KARDEŞİ DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Duymayan Kalmasın programına katılan kardeşi Abdullah Erkal, İbrahim Erkal’ın sağlık durumunda iyi ya da kötü yönde bir gelişme olmadığını söyledi. Abdullah Erkal şunları söyledi: ”Ağabeyim şu an yoğun bakımda uyutuluyor, Türkiye halkından dua bekliyoruz…

Millî şair yazar eğitimci merhum Dilaver Cebeci üstadım Millî şair yazar eğitimci merhum Dilaver Cebeci üstadım

Şu anda sadece bunları demekle yetiniyorum. İkinci bir ameliyat bilgisi gelmedi. Sadece uyutuluyor! Beynindeki ödemde, ne bir ilerleme ne de bir gerileme olduğu yönünde haber verildi. Tüm Türkiye’den dua bekliyoruz.”

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Öte yandan Erkal’ın tedavi gördüğü Ulus’taki özel Liv Hospital’dan açıklama yapıldı. Açıklamada 9 gündür yoğun bakım servisinde tedavisi süren Erkal’ın beynindeki kanamanın durdurulmasına rağmen ödeminin devam ettiği belirtildi.

Erkal’ın yapılan günlük kontrollerinde beyninde oluşan ödemin geriye gitmediği kalbinin çalışmasına rağmen makineye bağlı olarak tedavisinin sürdüğü belirtildi.

(Kaynak: bolgeninsesi.net)



Editör: TE Bilisim