Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
Babylon Çeşme, 23 Temmuz’da Nijerya asıllı Amerikalı müzisyen Iyeoka'yı ağırlayacak.

Sanatçı, soul ve rhtyhm'n blues müziğine kattığı pop yorumu ve muhteşem sesiyle dinleyicilerini büyülüyor. Ses renginin Nina Simone'a benzetildiği sanatçı, esasen eczacılık eğitimi almış fakat müzik tutkusunun peşinden giderek kariyerini müzik alanında ilerletti. Iyeoka, aynı zamanda yazdığı şiiirleri caz, soul ve blues müziğiyle birleştirerek ortaya dinlenilesi nefis şarkılar çıkarıyor.
Sanatçı, 2004 yılında İlk solo albümü caz müziğini baz alan "Black and Blues"u çıkardı. Müzik kariyerine ise ilk olarak "The Rock By Funk Tribe" adlı grupla başlamıştı.

2008 yılında yayınlanan "Hum The Bass Line" adlı albümünden elde ettiği geliri Global Fund'a bağışlayarak adını büyük kitlelere duyurmuştu. Aynı zamanda TED Global üyesi olan Iyeoka, 2010 yılında ise "Say Yes" albümünü yazdığı iki şiirle de beraber yayınladı ve olumlu eleştiriler aldı. 2011 yılında Bağımsız Müzik Ödülleri'nde R&B dalında aday gösterildi. Bu yıl ise “Simply Falling” adli albümünü yayınladı.
Cihan

Editör: TE Bilisim