Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 9'ncusu düzenlenen Uluslararası Kar Film Festivali sona erdi. Festivalde deneysel, kurgusal, reklam, animasyon ve belgesel alanlarında toplam 14 ödül verildi.

AÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, Kar Film Festivali'nin karşılıklı soru cevap şeklinde bir sohbet havasında geçtiğini söyleyerek, çok güzel bir festival organize edildiğini kaydetti. Kar Film Festivali'nde deneysel dalda Anadolu Üniversitesi'nden Burak Varlık, belgesel dalında Selçuk Üniversitesi'nden Emre Gül, reklam dalında Kültür Üniversitesi'nden Veysel Cihan, kurgusalda Anadolu Üniversitesi'nden Burak Varlık birinciliğe layık görüldü. Animasyonda ise birinciliğe layık eser bulunamadı.

Festivalin galasına İl Emniyet Müdürü Halil Turgut, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdullah Şahin, fakültelerin dekanları, akademisyenler, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Editör: TE Bilisim