İstanbul Kırım Derneği Atilla Yayım’ı konuk ediyor İstanbul Kırım Derneği Atilla Yayım’ı konuk ediyor
54. Uluslararası Bursa Festivali’nin final konserinde Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Kenan Doğulu, hayranlarıyla bir araya geldi. Doğulu, yaklaşık 2 saat süren konserinde hem coştu hem de sevenlerini coşturdu.

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı ( BKSTV) tarafından düzenlenen ‘54. Uluslararası Bursa Festivali’, bu yıl da en sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturdu. Festivalin konser etabında son konuğu ise Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Kenan Doğulu oldu. Doğulu, en güzel şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu hıncahınç dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi. 1993’te yayınladığı hit şarkısı ‘Yaparım Bilirsin’ ile konserine başlayan sanatçı, konserde, ‘Bal Gibi’, ‘Güzeller İçinden’, ‘Doktor’, ‘Tutamıyorum Zamanı’, ‘Kandırdım’, ‘Baş Harfi Ben’ ve ‘Şans Meleğim’ gibi şarkılarını neşeyle seslendirdi. Hayranlarının da şarkılara alkışlarla eşlik ettiği konserde, ışık ve görsel efektlerle desteklenen sahne şovu da dikkat çekti. Temposu anbean artan sahne performansıyla mekanı dolduran 3 bin 500’ü aşkın hayranına coşkulu anlar yaşatan Doğulu, müzik listelerinin üst sıralarından inmeyen şarkılarıyla, ‘54. Uluslararası Bursa Festivali’ne adeta damgasını vurdu.

Festival kapsamında, 7-12 Temmuz tarihlerinde de ‘29. Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’ gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim