İstanbul Kırım Derneği Atilla Yayım’ı konuk ediyor İstanbul Kırım Derneği Atilla Yayım’ı konuk ediyor
Güney Kore’nin önde gelen rapçilerinden Kwon Ki Bum hakkında, tutuklu yargılama kararı verildi.

Güney Kore’de daha çok Bumkey adıyla bilinen Bum, uyuşturucu skandalı ile gündeme geldi. Polis tarafından gözaltına alınan Bumkey’in uyuşturucu ticareti yapma suçu ile tutuklu yargılanacağı bildirildi. Basına açıklamada bulunan Bumkey’in şirketi Brand New Music ise, böyle bir olayla gündeme geldiklerinden dolayı halktan özür dilerken, Koreli rapçi hakkında çıkan tüm iddiaları yalanladı.

Yapılan bir uyuşturucu operasyonunda yakalanan suçlunun ifadelerinden yola çıkan polisler, söz konusu ifadeleri ve banka üzerinden yapılan para transferlerini delil olarak göstererek Bumkey’i gözaltına almıştı. Emniyetten alınan bilgiye göre, Bumkey'in ifade sırasında tüm iddiaları reddettiği aktarıldı.

Bumkey’in yakınlarından birinin basına verdiği demeçte ise yanlış anlamaların olduğu ifade edildi. Ayrıca, rapçinin yakınlarından uyuşturucu kullanma suçu ile yargılananların olduğu, Bumkey’in ise bu yakınları ile bazı ekonomik ilişkilerinden dolayı banka üzerinden para transferlerini gerçekleştirdiği belirtildi.

Editör: TE Bilisim