İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın İzmir’de çekilen son filmi 'Niyazi Gül Dörtnala'nın galası, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde gerçekleşti. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, bir günlüğüne Türkiye’nin en büyük sinema salonuna dönüştürüldü.

Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen’in paylaştığı film için bir günlüğüne Türkiye’nin en büyük sinema salonuna çevrilen AASSM’de kahkaha dolu bir gece yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen gala, İzmirliler tarafından büyük ilgi gördü.

Çekimler sırasında İzmir’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren sevilen oyuncular, gala gecesinde de kendilerini yalnız bırakmayan İzmirlilere şükranlarını sundu. Başkan Kocaoğlu da, filmi İzmir’de çeken yapımcı, yönetmen, senarist ve oyunculara teşekkür etti.

Komik bir veterinerin hikayesinin anlatıldığı 'Niyazi Gül Dörtnala' filmini Hakan Algül yönetti. Filmde Demirer, Akbağ, Bozoklu ve Ülgen’e Kevork Malikyan, Ayşenil Şamlıoğlu, Ferit Kaya, Tolga Coşkun, Şevket Çapkınoğlu, Kıvanç Baran Arslan, Erol Aksoy ve Server Mutlu eşlik ediyor.

Editör: TE Bilisim