Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
Fransa’da düzenlenecek olan koro festivalinde Türkiye’yi temsil edecek öğrenciler, Atatürk Havalimanı’nda mini bir gösteri yaptı. Öğrencilerin, Türkiye’de ‘Samanyolu’ olarak bilinen ‘Lady Mary’ adlı şarkıyı Fransızca olarak seslendirip vals yapması yerli ve yabancı yolculardan büyük alkış aldı.

Atatürk Havalimanı zaman zaman bazı yolcuların mini konserlerine ev sahipliği yapıyor. Bu sefer mini konseri veren bir festivale giden minik öğrenciler oldu. Öğrenciler hünerlerini dış hatlar terminalinde yolculara gösterdi. Vals yapan, Fransızca şarkılar söyleyen miniklerin provası yolcular tarafından ilgiyle izlendi ve bol bol alkış aldı. Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek koro festivalinde Türkiye’yi temsil edecek olan öğrenciler, Paris’e uçmak üzere geldikleri Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde, festivalde seslendirecekleri Fransızca şarkılarla ilgili prova yaptı. Okulun 4. sınıf öğrencisi olan 20 öğrencinin özellikle Türkiye’de 'Samanyolu' olarak bilinen 'Lady Mary' adlı şarkıyı Fransızca olarak seslendirip vals yapması yerli ve yabancı yolculardan büyük alkış aldı. Hem şarkı söyleyip hem vals yapan öğrencileri gören yerli ve yabancı yolcular keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerin gösterisini özellikle yabancı turistler cep telefonları ile kaydetti.

Editör: TE Bilisim