İstanbul Kırım Derneği Atilla Yayım’ı konuk ediyor İstanbul Kırım Derneği Atilla Yayım’ı konuk ediyor
Fetih Koleji öğrencileri Samanyolu TV'de yayınlanan 'İki Dünya Arasında' dizisini yılın dizisi seçti. Bayrampaşa'daki Fetih Koleji’nde düzenlenen ödül törenine dizi ekibi ve oyuncuları katıldı.

Daha önce Fatih Koleji tarafında yılın aile dizisi seçilen ‘İki Dünya Arasında’, Dr. Zeynep Abidin Fetih Koleji öğrencileri tarafından da yılın interaktif dizisi seçildi. Kolejde düzenlenen törene dizi ekibi ve oyuncular katıldı. Öğrencilerin büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan davetliler, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Senarist Erhan Çıplak, oyunculardan Yavuz Çetin, Recep Çakıroğlu, Bahadır Benjamin Bingöl, Ahmet Bozkurt, Sevinç Kumaş ve Onur Saraçer de programda yer aldı.

Öğrencilerin sorularını cevaplayan Erhan Çıplak, “Diziye başlarken aile dizisi olsun, aile ile izlenen bir program olsun diye yola çıktık. Kritik nokta bu idi ve başardık. Dikkat etmek istediğimiz çizgiler ise şiddet, gerçeklikten ve olumsuz davranışlardan uzak durmak koşuluyla hikaye kurguladık. Dizinin şuan 121. bölümü yayınlanıyor. Dikkat ettiğimiz bir başka konular da var, Unutulan değerlere dikkat çekiyoruz. Mahalle sıcaklığı komşuluk, insanı ilişkiler, idealist bir imam, idealist bir öğretmen gibi noktalara dikkat çekiyoruz. Günden güne ilgi gördük. Bu bizim ikinci ödülümüz. Ödüller çok ciddi motivasyon kaynağı aynı zaman çok ciddi bir sorumluluk demek. Bu sorumluluğu o çizgide devam etmek önemlidir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim