Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
Gelecek yıl 28 Şubat günü Los Angeles'ta yapılacak olan ve sinema dünyasının en önemli ödülü Oscar'ın sunucusu ünlü komedyen Chris Rock. Daha önce 2005 yılında da sunuculuğu üstlenen Rock, 2016'da da Oscar'ı sunacak.

Ünlü komedyen sunuculuk yapacağını Twitter'dan kendi üslubunca duyurdu. 2005 yılında Oscar heykelciğini tutan bir fotoğrafını siteye yükleyen Rock altına da, "Bak kim dönüyor. #Oscar" yazdı.

Bu yılın Oscar töreninin yapımcıları David Hill ve Raginald Hudlin konuyla alakalı, "Chris Rock eğlence sektörünün en önemli oyuncusudur (MVP)" yorumu yaptı. İkili yaptıkları açıklamada, "Komedyen, aktör, senarist, yönetmen, yapımcı, belgeselci... o hepsini yapıyor. O fenomen bir Oscar sunucusu olacak." dedi.

2005 yılında Rock kendisinin bilinen tarzında espriler yapmış ve ünlülere takılmıştı. Bir grup Chris Rock'ı kendisini değiştirmediği için tebrik etmiş, diğer bir grup ise esprilerden hoşlanmadıkları için onu eleştirmişti.
Daha önce Oscar'ı sunan komedyenler arasında Whoopi Goldberg, Billy Crystal, Bob Hope, Ellen DeGeneres ve Steve Martin gibi isimler de mevcut.

Editör: TE Bilisim