Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aydoğan’ın ölüm haberi üzerine hastaneye çok sayıda ünlü isim akın etti. Bülent Ersoy da Aydoğan’ın ölüm haberini gazetecilerden öğrendi.

Aort damarının çatlaması sonucu kaldırıldığı Liv Hospital’de bir süredir tedavi gören Oya Aydoğan, saat 07.15'te hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde ölüm haberinin duyurulması üzerine, çok sayıda ünlü isim de Aydoğan’ın tedavi gördüğü hastaneye koştu. Hastaneye gelenler arasında sanatçı Bülent Ersoy da vardı. Ersoy, taksiden inip hastaneye doğru ilerlerken gazeteciler “Başınız sağ olsun” dedi. Bu söz üzerine Ersoy, “Öldü mü?” diye cevap verdi. Ersoy, daha sonra bilgi almak için hastaneye girdi.

Orhan Gencebay ise “Bekliyorduk, Allah gani gani rahmet eylesin!” ifadelerini kullandı. Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay dışında çok sayıda isim de hastaneye gelerek Aydoğan’ın yakınlarına baş sağlığı dilerdi.

Öte yandan, Aydoğan için yarın Cemal Reşit Rey’de tören düzenleneceği, ikindi namazını müteakip de Levent Camii’nde cenaze namazı kılınacağı öğrenildi.

Cihan

Editör: TE Bilisim