Latin harflerine geçiş Osmanlı döneminde başlamış! Latin harflerine geçiş Osmanlı döneminde başlamış!
Güney Kore’nin dünyaca ünlü pop starlarından Kim Jae-joong, ‘Ajan’ adlı dizide başrol oynayarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Güney Kore’nin önde gelen müzik gruplrından JYJ’in üyelerinden Kim Jae-joong, bir dizi çekimi ile tekrar kamera karşına geçiyor. Geçen mayıs ayında MBC kanalında yayınlanan ‘Triangle’ adlı dizide başrolde oynayan Kim’in, dizinin ortalama yüzde 9’luk bir reyting almasında büyük katkısı olmuştu.

KBS 2 kanalında gelecek yıl itibari ile yayına girecek olan ‘Ajan’ adlı dizide başrolde oynayacak Kim, istihbarat servisinde çalışan devlet memuru Suno’yu canlandıracak. Diziyi ilginç kılan şey ise Suno’nun annesinin eski bir Kuzey Kore ajanı olması.

TVXQ adlı müzik grubu ile ilk defa sahne alan Kim Jea-joong, ilerleyen süreçte ajansları ile yaşadığı problemlerinden dolayı gruptan ayrışmış, 2 Koreli pop sanatçı ile JYJ adlı grubu kurmuştu. Bu grupla başta Japonya ve Çin olmak üzere dünya çapında üne kavuşan Kim, 2012 yılında Ankara Üniversitesi'nde sevenleri ile bir araya gelmişti.

Editör: TE Bilisim