Türk halklarının kökeni Türk halklarının kökeni
Sinema sanatçısı Türkan Şoray, ‘Sinemam ve Ben’ adlı kitabının imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Şoray, tek tek ilgilendiği sevenleri için kitabını imzaladı.

Türkan Şoray, ‘Sinemam ve Ben’ adlı kitabının imza günü için İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. İmza günü sebebiyle sanatçının sevenleri alışveriş merkezine akın etti. Şoray'ın kitabı, imza için sıraya giren ilk 100 kişiye ücretsiz verildi. Şoray, sinema hayatını konu aldığı kitapta, sinemaya adım attığı günlerin yanı sıra, gençliğine dair bilgilere de yer veriyor.

İmza gününde hayranları çin kitabını imzalayan Şoray, “Kitabımda Türk sinemasını ve kendi oyunculuk serüvenimi paylaştım. Bu kadar yıl içerisinde sinemada neler yaşadığımı anlattım.” dedi.

İmza standı önünde uzun kuyruklar oluşturan hayranlarından Başak Yaman, “Türkan Şoray’ı çok beğeniyorum. Tavırları çok güzel. Bildiğim kadarıyla dünyada en fazla film çeken aktristi kendisi. Türkiye için, bizim için çok büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.

Sanatçıyı çok sevdiğini ifade eden Aylin Ekinci ise, “Çok heyecanlıyız. Şansımızı deneyelim dedik ama İnşallah kaçırmayız sıramızı. Ne denilebilir ki Sultan kendisi.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim