JLL Türkiye tarafından yönetilen Next Level Alışveriş Merkezi’nin Üreten Kadınlar Kulübü dijital atölyeleri Ekim ayında da hız kesmeden devam ediyor. Yeni dijital atölyeler soğuk porselen, örme dekoratif ürün, patchwork ve ahşap boyama olacak.

Kadınları sanatla buluşturmak, hobi edinmelerini sağlamak, özellikle pandemi döneminde moral ve motivasyonlarını artırmak gibi hedeflerle yola çıkan Üreten Kadınlar Kulübü, dijital atölye çalışmalarında 2’nci ayına girdi. Eylül ayında başlayan atölye çalışmaları dijital olarak her hafta yeni bir atölye şeklinde gerçekleşiyor. Wayuu Çanta, Seramik tabak, amigurumi ve cam boyama atölyeleri ile Eylül ayını geride bırakan proje, bu ay da soğuk seramik, örme dekoratif ürün, patchwork ve ahşap boyama atölyelerini kadınlarla buluşturacak.

Atölyelerde başlangıç düzeyinde eğitimin verildiği videolar başvuru yapan kadınlara iletilerek farklı sanat alanları ile tanışmaları sağlanıyor. Next Level AVM, her ay yüzlerce kadını farklı el sanatları ile buluştururken 40 kadına da ilk eğitim malzemelerini hediye ediyor.

Soğuk seramikten lavanta yapacaklar

Latin harflerine geçiş Osmanlı döneminde başlamış! Latin harflerine geçiş Osmanlı döneminde başlamış!

Birbirinden renkli atölyelerle süren Ekim ayının ilk atölyesi soğuk seramikten lavanta yapımı olacak. Kadınlar soğuk seramik eğitmeni Gülbin İlhan tarafından verilen eğitimle seramikten dekoratif lavanta yapımını öğrenecekler. Eğitim videosunda hamurun renklendirilmesinden şekillendirilmesine kadar tüm aşamaların detaylı anlatıldığı atölyede, yine tüm atölyelerde olduğu gibi Next Level AVM instagram sayfasından başvuranlar arasındaki 40 kadın malzemeleri de ücretsiz olarak AVM’den temin edebilecek.

Editör: TE Bilisim