Türk halklarının kökeni Türk halklarının kökeni
Türkiye’nin en büyük açık hava festivallerinden olan Zeytinli Rock Festivali, Edremit’in Zeytinli Mahallesi’nde başladı.

20-23 Ağustos tarihleri arasında rock müziğin ünlü isimlerini ağırlayacak olan Zeytinli Rock Festivali’nin ilk günü Teoman, Feridun Düzağaç, Pinhani ve gruplar sahne aldı. Balıkesir’in Edremit ilçesinde gerçekleştirilen Zeytinli Rock Festivali için Türkiye’nin dört bir yanından binlerce rocksever ilçeye geldi. Zeytinli Altınkum plajlarında kurulan festival alanında binlerce rock hayranı, sevdikleri şarkıcıları 4 gün boyunca doya doya dinlemek için çadır kurdu. 11 bini kampçı olmak üzere, 20 bin kişinin katıldığı Zeytinli Rock Festivali, rekor izleyici sayısına doğru ilerliyor.

Açılış gecesinde efsane grup Moğollar ve ardından Istanbul Arabesque Project, kampçılara unutulmaz bir gece yaşattı. Festivalin birinci gününde sahne alan Aylin Aslım, Feridun Düzağac ve Teoman'ın şarkılarına da binlerce kişi eşlik etti.

Festivalde sahne alacak sanatçılardan bazıları şöyle: Duman, Şebnem Ferah, Pentagram, Hayko Cepkin, Bulutsuzluk Özlemi, Umut Kuzey, Demir Demirkan, Redd, İskender Paydaş, Niyazi Koyuncu, Melis Danişmend, Ceylan Ertem.

Editör: TE Bilisim