Biz kardeşiz aynı dertten muzdarip, aynı kaynaktan içen tasası kıvancı bir olan tek bir milletiz. Ülkemiz dünyanın göz bebeği iştah kabartan yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile hep kem gözlerin hedefinde olmuştur. Tehlikelere hep birlikte karşı koyduk. Bir fitne habis el hep içimizde oldu.

Bizi var eden değerlere sırası ile vurdu. Farklı yaratılışımızın zenginlik sayılan, şükür hamt edilmesi gereken değerleri, kavga sebebimiz haline getirilerek yıllarca toplumsal mühendislik projelerine alet edildik. Sağ sol dediler vurdular! Şehir aşiret mahalle köy ne varsa kavga sebebimiz haline getirilip hep çatıştırılmak istendik.

Farklılıklarımız kıvılcım gerekçesi haline getirilerek sosyal yangınlar yaşadık. Allah hiç kimseye dünyada ana ve babasını milletini seçme hakkını vermemiştir. Ama herkesi bir ana ve babadan dünyaya getirmiş ve kavimlere ayırmıştır. Herkese kendi asabiyetine kavmine soyuna milletine haram ve helal ölçüleri içerisinde bağlılığı emretmiştir.

Bu ilahi gerçek sosyolojik tarihi süreç ve bilimsel verilerle beslenerek adına barış huzur kardeşlik destanı olan Türk milleti olduk. Türk milleti etnik bir ayrıştırmaya tabi tutulursa buradan özgürlük değil, ancak kan, gözyaşı, ızdırap ve hiç dinmeyecek zulümler çıkar.

Çünkü bizim toplumun tüm kesimleri için bir ayrılık derdimiz yoktur. Türk olmak hep birlikte tek millet olarak var olmaktır. Alternatifi 36 parçaya ayrılmaktır. Kürt sorunu Kürt kardeşimi ayrı görenlerin sorunudur. Türk milliyetçileri Kürt kardeşini ruh ve mana dünyasının en ücra hislerine kadar bağrına basıp ebedi kardeş yapmıştır. Ülkücüleri ırkçı kafatasçı diye takdim edenler gerçek etnik ırkçı faşist emperyalist kuklalardır. Bugün ülkemiz doğu güneydoğu başta her taraftan alçak bir kalkışmayla küresel çetelere yem edilmek istenmektedir. Burada artık Kürt kardeşlerimizin şapkayı önlerine alma, huzurlu geleceğimizi birlikte hazırlama adına, insiyatif alma zamanıdır. Konuşmayan sesi çıkmayanların yerine AKP gizli mahfillerde Kürt kardeşimizin temsilcisi PKK’yı yapmıştır.

Bu oyun bozulmalı aramıza örülmek istenen yeni Berlin duvarlarına mani olmak zorundayız. Oralarda kurulan düzen Kürtler için değil emperyalist tarihi kuyruk acıları içindir. Kurulan düzen Ermenistan’la ilintili İsrail batı senaryolu bol figüranlı bir yapıdır. Bu tezgah devrilmeli birlikte hepimize biçilen kefenler özellikle Kürt kardeşlerimiz tarafından yırtılmalıdır.

Kazım Karabekir paşanın anılarında anlattığı tarihte işbirlikçi Ermeniler tarafından kazığa oturtulan insanlar Kürt ve Türk’ün ana ve dedeleridir. Atalarının davasına, acılarına, hatıralarına sahip çıkamayanları, daha büyük zillet aşağılamalar ve musibetler bekliyor. Biz birlikte olmaya, et tırnak olarak yaşamaya, aynı camiye, kışlaya, okula ve mezarlığa mecburuz.

Birlikte yaşamak var olmak herkesin namusu şerefi haysiyeti ve onurudur. Türk olmak sadece Türkçe konuşup anlaşmaktan başka bir ayrıcalık veriyorsa anlaşmayalım mı? Körler sağırlar düzenimi kuralım? İşte bugün kurulmak istenen İngiliz dili ile yeni emperyalist sömürge ve kaos düzenidir. Kurulmak istenen düzen sünnetin olmadığı düzendir. Bu sünnetsizlere ve senaryolarına mecbur muyuz?

Bu dayatılan düzene hak gak guk olarak bakanlar fena halde yanılacaklardır. Bu yazıyı çok samimi iliklerimize kadar hissederek vatandaş mümin sorumluluğu ile yazıyorum. Bu yol hüsrana gider! Bu yol virana gider! Bu yol kan ve gözyaşına gider! Barış ayrışmanın ve bölünmenin maskeli sihirli uyuşturucu narkozu olmamalıdır.

Barışta Türk milletinin bir arada yaşamasının sembolü olan ay yıldızlı bayrak yoksa orada helal süt emmiş hiçbir Kürt ve Türk evladı olmamalıdır. PKK’nın kuracağı düzende, ay yıldızlı al bayrak toplantılarında olmadığı gibi yoktur. Kürt kardeşim bu konuda net tavrını yüksek perdeden dillendirmelidir. Ay yıldızlı al bayrağın olmadığı hiçbir tabloyu hiç kimse bu millete barış diye takdim edemez. Buna ne PKK’nın nede AKP’nin gücü yeter. Şehit gelmiyor duygusal narkoz opsiyonu sınırsız değildir.
Ey millet evladı! Konuş haykır sesini yükselt ve ihanete mani ol yarın hep birlikte kabusa uyanmayalım. Allah hepimize makul ortak akıl, izan, basiret ve milli tarih şuuru nasip etsin! Kürt öksürürse Türk'ü nezle tutar. Alevi ağlarsa Sünni gözyaşlarına boğulur. Biz kardeşiz! Kardeşlik kıymetini bilmeyenlerin son pişmanlığı kaybedilen hiçbir şeyi asla geri getirmez.