İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Manavgat Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile birlikte tüzel kişiliklerini kaybeden köylerin mahalleye dönüşen beldelere ihtiyaç tespitine bağlı hizmet götürüyor. Belediye 7 bin nüfusa sahip önemli bir yerleşim merkezi olan Taşağıl Mahallesi’nde de asfalt, kaldırım, yağmur suyu ve çevre düzenleme çalışması başlattı.

Geçtiğimiz aylarda Manavgat Belediyesi’nce Taşağıl Mahallesi’nin en işlek caddesinde sıcak asfalt çalışmasına başlanıldığı, belediye ekipleri asfalt çalışması sonrasında ise okula giden çocukların sürekli olarak kullandığı caddede çift taraflı kaldırım çalışması başlattığı kaydedildi. Kaldırım çalışmaları yanı sıra yağmur suyu drenaj hatlarının da yenilendiği ifade edildi. Taşağıl Mahallesi’nin içinde yer alan Mihrap, Çavuşlar ve Karataşlar Mevkilerinde ise yağan şiddetli yağmurların bölgelere daha az zarar vermesi amacıyla 3 kilometrelik bantta büz döşenmesi çalışmalarının da sürdüğü dile getirildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mahalleye dönüşen köy ve beldelere ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak hizmet götürmeye özen gösterdiklerini söyledi. Sözen, "Manavgat’ımızın 106 mahallesine eşit şekilde hizmet götürmeye özen gösteriyoruz. Hizmetlerimizde muhtarlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendiriyoruz. Görev süremizde köylerimiz ve beldelerimizin en ücra köşesine kadar ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Editör: TE Bilisim