MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Türkiye Mücahit ve Muharip Gaziler Derneği Antalya Manavgat Şubesi Başkanlığı ile Türkiye Çanakkale ve İstiklal Savaşları Şehit ve Gazi Yakınları Derneği, Külliye Cami'nde mevlit okuttu.

Mevlitte konuşma yapan Türkiye Mücahit ve Muharip Gaziler Derneği Antalya Manavgat Şubesi Osman Nuri Arslan, şehitlerin nurlu gazilerin onurlu asker olduğunu söyledi. 30 Ağustos Zafer Bayramı 93. yıldönümünde aziz milletin bekası şehit olan bütün kahraman mehmetçikleri, polisleri, terör şehitleri ve kamu görevi yaparken görevi başında şehit olan sivil memurları rahmet ve minnetle andıklarını belirten Arslan, ülkede 77 milyonun özgürce yaşamasını şehitlere borçlu olduğunu kaydetti.

Manavgat'ta 100'ün üzerinde Kore, Kıbrıs ve terör gazisinin bulunduğunu ifade eden Arslan, "Bizim dinimize göre şehitlik çok yüce mertebe. Vatan savunması için şehit düşün bütün kahraman vatan evlatlarına minnettarız. Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin. Bugün ülkemizde düşman ülkesi boyunduruğunda yaşamıyorsak bunu aziz şehitlerimize borçluyuz. Hepsinin mekanların cennet olsun." diye konuştu.

Türkiye Çanakkale ve İstiklal Savaşları Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Arif Dikmen de yaptığı konuşmada, milletçe kaynaşmada yeniden Çanakkale ruhuna ihtiyacının olduğunu söyledi. Dikmen, "Bugün milletçe kaynaşma ve birlik ve beraber olmada atalarımız Çanakkale'de yaptığı gibi önce vatan diyerek Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var." dedi. Dikmen, vatan savunmasında şehit olan bütün vatan kahramanlarına minnet borçlu olduklarını hepsine Allah'tan rahmet dilediğini ifade etti.

Mevlide gelenlere tavuk döner ile ayran ikram edildi. Şehit yakını Fidan Kokmaz da mevlite gelenlere bir konuşma yaptı. Mevlite MHP Manavgat Belediye Meclisi üyesi Ünsal Çiviler, Manavgat Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil Utan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kore, Kıbrıs, terör gazileri ile gazi yakınları katıldı.

Editör: TE Bilisim