Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
PTT 1. Lig play-off yarı final birinci maçında Adana Demirspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Manisaspor, rövanş karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Tarık Almış Tesisleri'nde teknik direktör Reha Erginer yönetiminde yapılan antrenmanda, dünkü müsabakada forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ısınma koşusunun ardından dar alanda topla çalıştı. Hüseyin Tok'un takımla birlikte çalışmalara başladığı Manisaspor'da, Murat Gürbüzerol ise takımdan ayrı koşu yaptı. Ege temsilcisi, hazırlıklarını yarın saat 19.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basın mensuplarına ve taraftara açık olacak.

Play-off ilk turunda deplasmanda Adana Demirspor'u 2-0 yenen Manisaspor'da hedef kalan 2 maçı da kazanıp, Süper Lig’e çıkmak. Manisaspor, Adana Demirspor galibiyetiyle hedeflerine bir adım daha yaklaştı. Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden Manisaspor, rakibini 23 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecek.

Daha önce 2 kez doğrudan Süper Lig'e yükselmeyi başaran Ege temsilcisi, ilk kez katıldığı play-off'ta finale yükselmek için mücadele edecek. Dünkü karşılaşmada takımının ilk golünü atan Cem Sultan, bu sezon 3. golüne ulaşırken, takımın en golcü ismi Kahe ise 18. golüne imza attı.

PTT 1. Lig'de play-off'a kadar rakiplerinin kırmızı kart gördüğü 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Manisaspor, Adana Demirspor'u da 2-0 yenmeyi başardı. Ege temsilcisi rakiplerinin eksik kaldığı maçlarda Kayseri Erciyesspor, Karşıyaka, Ankaragücü, Adana Demirspor'u (2) yenerken, 1461 Trabzon'la berabere kaldı.

Manisaspor, bu karşılaşmalarda sadece Denizlispor'a mağlup oldu.Manisaspor'da oyuna girdikten 12 dakika sonra kırmızı kartla cezalandırılan Hasan Ali Durtuluk bu sezon Fuchs, Hikmet Balioğlu ve Cem Sultan'dan sonra takımını eksik bırakan 4. oyuncu oldu.

BİLETLER YARIN SATIŞA ÇIKIYOR

Öte yandan 23 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da, 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Manisaspor-Adana Demirspor maçının biletlerinin yarın saat 10.00'dan itibaren Manisaspor Store Çarşı Şubesi, Biletix internet sitesi ve çağrı merkezinden satışa çıkacak.

Kombine kartların da geçerli olacağı müsabakada, kapalı alt tribün biletlerinin 3, Tarzan tribün biletlerinin 2, Spil ve Gediz kale arkası ile rakip takım biletlerinin 1 liradan satılacak.

Editör: TE Bilisim