Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
İzmir'in Buca ilçesinde bir marketin demirle kaplı depo bölümünde yangın çıktı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının, kundaklama sonucu çıkmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay, saat 02.30 sıralarında, Buca ilçesi 319 Sokak köşesinde bulunan bir markette meydana geldi. Marketin dışında bulunan ve demir parmaklıklarla çevrili depo bölümünde çıkan yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. İtfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Alevler depo bölümüne sıçramadan kısa sürede söndürüldü.

Yangında maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay sonrası çevrede şüpheli şahıslar üzerinde çalışma başlattı. Polis, markete ait güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı uzman polisler de çevrede inceleme yaptı. Yangının kesin çıkış sebebinin yapılacak olan incelemeler sonucu belirleneceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim