Evet yanlıs okumadınız Meral Akşener bir projedir… .

Bu dönem Meral hanımın adaylığına giden süreçte Cumhur başkanlığı döneminde isminin çok geçmesi ve toplumun hemen her kesimi tarafından kabul görmesi , sahsına yapılan çirkin iftiralar, toplum tarafında sempati duyulmasından rahatsız olanların Meral hanımı dışlaması ve bilinçli bir şekilde siyasi mobinge maruz kalması Meral hanımı her gecen gün büyüttü.. Böylelikle Meral hanımı önce  Ülkücüler , sonrada tüm baskılara rağmen halkımız  sahiplendi.

Çünkü insanımız Meral hanım konusunda bir tarafta namuslu,vicdanlı, güven veren, vefalı,esprili bir kadın figürü anne ve  abla ile karsılaşırken, diğer tarafta  bir şahin kadar  yırtıcı, cesur ve savaşçı bir kadın ile karşılaştılar.

Tamda Ülkücülerin 14 yıl sonra beklediği duruş , tavır ve söylemde işte  bu olsa gerekti.

Bir çok il gezisine  gittim , dolaştım ve gözlemlerde bulundum… delege ve tabana doğrudan ulasan ve ulaşılabilen Meral Akşener doğrudan temas ile Ülkücü tabanda artık çok güçlü bir isim haline gelmiş..

Komitacılar, dar oligarklar, eskiden kalma ekipcilik yapmaya çalışanlar elbette olacaktır.  Önemli olan bunu nasıl tolere edeceğiniz,dengeleyeceğiniz  ve nasıl bir eşitlikçi ve demokratik sistem kuracağınızdır.

Şu husus  tüm Ülküdaşlarımız tarafından bilinmelidir ki; Meral Akşener’li değişim hareketi halka mal olmuş bir “demokrasi ve iktidar” hareketidir..

Bu büyük yürüyüşde bir çok ekip, grup, elbette olacaktır. Tüm gruplar , ekipler, siyaset yapmayı düşünen tüm ülküdaşlarımız artık rahat ve müsterih olmalıdır..  İktidara yürüyen bir Ülkücü hareket de herkese yer olacaktır.. Ülkücü hareket mensupları %10 luk MHP kafasından derhal kurtulmalı ve iktidar bir MHP hayal ederek ona göre konumlanmalı ve bu yönde  proje üretmelidir.

Bunları neden söylüyorum? Meral hanımın açık hava mitinglerinde ortaya koyduğu sistem projeksiyonu, yönetim anlayışı,  milletvekili, belediye başkanı, il başkanı, myk  gibi kurulların belirlenmesine dair getireceği seçim sistemi ve bunları topluma açık bir şekilde  TV’lerden, miting meydanlarından açıklaması tüm kaygıları  alt üst edecek siyasi bir deklarasyondur. Ülkücüler bu sözlere güvenmeli ve kaygılardan kurtulmalıdır.

Genel başkan kontenjanının %5 düşürülmesi ve Genel başkanlık, milletvekilliği , mkyk gibi görevlerin iki dönemle sınırlanması..

Milletvekilliğinde 10 milletvekili dahil olan yerlerde kontenjan değil, ön seçim yapılması..

Tüm kurul ve kuruluşların seçimle iş basına gelmesi                     

Kadın ve gençlere dair kontenjanların tüm birimlerde ve kademelerde  artırılması gibi ifadeler Ülkücü hareketi rahatlatacak söylemler olmuştur.

Yani artık kimin fotoğrafa çok girdiğinin, kimin delegenin hür iradesi üzerinden delege ağalığı yapmaya kalktığının hiçbir önemi yoktur..

Artık Ülkücü delege doğrudan genel başkanına ve yakınlarına ulaşabilmekte, meramını,sıkıntılarını, kaygılarını, beklenti ve tepkilerini doğrudan iletebilmektedir.

Gittiğim bir çok ilde gördüm ki Ülkücü hareketin eğitimli , donanımlı ve teşkilat meselelerine hakim bir delege yapısı bulunmaktadır. Delegenin ekser çoğunluğu İl – ilçe başkanları, İl genel meclisi ve belediye başkanları , İl ilçelerde aktif noktada olan kanaat önderlerinden oluşmaktadır..

Toplumun istek ve taleplerini çok iyi bilen Ülkücü delegasyon toplumsal talepler doğrultusunda Meral Akşener’i sadece Genel başkan değil Başbakan olarak görmek istemekte ve buna inanmış durumdadır.

İşte tüm bu gözlemlerimden sonra bende Meral Akşener hanımefendinin  bir proje olduğuna tüm kalbimle  kanaat ettim.

Başımı kopardılar , evimin direğini yıktılar diyen şehit anasına “ senin basını koparanların basını ezmesem namerdim diyen  “Şehit analarının” ve Türk analarının  projesidir… MERAL AKŞENER.

Bundan böyle Ülkücüye hakaret eden, küfreden, Ülkücüleri horlayan, aşağılayanlara karsı “ Ülkücünün saçının teline zarar vereni “yolarım”diyen. Her türlü baskıya zulme karşı ayağa kalkış ve Haddini bildiren yürektir ;MERAL AKŞENER..

14 senedir ezilen horlanan Ülkücü memur kardeşimin teminatı ve  “ÖZGÜVEN”projesidir.. MERAL AKŞENER.

Ticaretle ugrasan milliyetçi işadamı ve esnafın yeniden bizde varız, kokmuyoruz sizden dediği “GÜVEN VE İSTİKRAR” projesidir.. MERAL AKŞENER.

 Akp zulmünden bıkmış, ülkede tek adam yönetimi istemeyen halkın , POPÜLİZM VE TAKİYYE YAPMAYAN “DOĞAL BİR HALKÇILIK” projesidir… MERAL AKŞENER.

Üniter devlet ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin  ilelebet devamından yanayım diyenlerin  “ÜNİTER DEVLET”projesidir.…MERAL AKŞENER.

Türk milleti kuzeyden güneye , dogudan batıya hepsi kardeştir, bir ve beraberdir diyen ve Milli birlik isteyenlerin “ KARDEŞLİK” projesidir… MERAL AKŞENER.

Bu ülkede yıllardır pkk militanlarına açılım yalanlarıyla Üniversitelerde ses çıkarılmazken; ezilen, dövülen , horlanan ve  Üniversitelerde sahipsiz kalan Ülkücü Türk milliyetçisi öğrencilerin  ayağa kalk Sakarya diyen sahip çıkan “vicdanıdır” ..MERAL AKŞENER.

Siyasette, bürokraside, is hayatında, sosyal yasamda ezilen horlanan, yok sayılan, hesaba katılmayan milyonlarca hesapsız Türk milliyetçisinin , kendini seçkin zannedenlere ve sonradan görmelere  “hop dedik”manifestosudur… MERAL AKŞENER.

Anadolu’daki tüm ev hanımlarının, hanımefendilerin ve bu ülkede benim de oyum var bende bu ülkenin yönetiminde  olacağım diyen Türk kızlarının yeter artık “bizde varız” diyen sesidir.. MERAL AKŞENER.

Bas örtülü bacımın, Hacı amcam, hacı teyzemin ve  dini hassasiyetleri ön planda olan, kindar değil tertemiz dindar olan, mukaddesatına bağlı  tüm vatandaşlarımızın yeniden bütün kesimlerle barışacağı “toplumsal barışdır”;MERAL AKŞENER.

Cumhuriyet, laiklik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk vb. hassasiyeti olan vatandaşlarımızın teminatı olarak modern dünyaya bir Cumhuriyet  kadını olarak  “CUMHURİYETİN GÜR SESİDİR”; MERAL AKŞENER..

Kavruk Anadolu çocuklarının ,tenimizle, terimizle, canımızla , kanımızla bu ülkenin harcında biz varız , geleceğinde ve Milli Birlik ve beraberliğinde yine biz olacağız haykırışının tüm güç odaklarına  “KARABUDUN” seslenişidir; MERAL AKŞENER.

KISACASI MERAL AKŞENER, TÜRK MİLLETİNİN VE ÜLKÜCÜ- TÜRK MİLLİYETÇİSİ DELEGELERİN  İKTİDAR PROJESİDİR.  İŞTE BU MİLLİ PROJE ,TÜM “GAYRI MİLLİ” PROJELERİ RAHATSIZ ETMİŞ, TÜM HESAPLAR SUYA DÜŞMÜŞTÜR..ONUN İÇİN MERAL AKŞENER MİLLİ MÜCADELE RUHUNUN VE TÜRK MİLLETİNİN  AYAGA KALKIŞ PROJESİDİR.. 

İSMAİL OSKAY