ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Amasya Merzifon Ahi Dershanesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ‘Peygamber Efendimiz’in Hayatına Mukaddes Yolculuk’ konulu ödüllü kitap okuma yarışması düzenledi.

İlahiyatçı yazar Dr. Reşit Haylamaz’ın kaleme aldığı ‘Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz’ isimli kitaptan sınav olacak öğrencilerden, dereceye gireceklere çeşitli hediyelerin verilmesi planlanırken, Reşit Haylamaz’ın imza gününde de öğrenciler imzalı kitap alabilecek.

Kampanya hakkında bilgi veren Ahi Dershanesi Müdürü Nuri Görgel, "Bu kampanyadaki hedefimiz, daima içinde bulunduğumuz toplumun eğitimine ve kültürüne katkıda bulunmaktır. Her zaman milletimizin ahlaki ve milli değerlerinin korunması ve yaşatılması için gayret gösterdik. Bu bağlamda başlattığımız ‘Peygamber Efendimiz’in Hayatına Mukaddes Yolculuk’ isimli projeyle dershanemizdeki lise düzeyinde okuyan tüm öğrencilerimize Reşit Haylamaz’ın kaleme aldığı ‘Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz’ adlı kitabını ücretsiz olarak hediye ettik. 14 Şubat 2013 tarihinde yapacağımız sınavda dereceye giren öğrencilerimizden 1.'ye tablet bilgisayar, 2.'ye cep telefonu, 3.'ye fotoğraf makinesi, 4. ve 5.'ye MP4 çalar ve 6., 7., 8., 9., 10. olan öğrencilerimize MP3 çalar hediye edeceğiz.” dedi.

Görgel, en büyük hediyenin ise yarışmadan sonra kitabın yazarı Reşit Haylamaz'ın ödül törenine katılması ve kitapları imzalaması olacağını ifade etti. Görgel, "Amacımız, yeni yetişen nesillerin peygamber ahlakıyla ahlaklanması, sünneti seniyyesini öğrenmesi, anne baba ve büyüklerine karşı saygılı olması ve her şeyden önce bu dünyaya niçin geldiğimizi öğrenmek ve öğretmektir." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim