YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Amasya’nın Merzifon ilçesinde kaymakamlık, belediye başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği ve Kaynak Yayınları Grubu'nun ortaklaşa organize ettikleri 'Kitap Fuarı', Akif Gülle Kültür Merkezi'nde açıldı.

    Kitap fuarının açılışına Ankara İl milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İsmail Güneykaya, Merzifon Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fatih Altınay, Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı Hayati Erkek, daire amirleri, okul ve kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

    İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, "Gelişmişlik ülkenin her alanında olmalıdır. Türkiye ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmiş ülkelerin ilk sırasında gelmektedir." dedi.

    Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, "Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizi kitapla buluşturma adına yapılan hizmetlerin yanında olmaktan son derece mutlu oluyoruz. Kitap okuyan insan milli kültür ve değerlerine sahip çıkan insandır." şeklinde konuştu.

    Kaynak Kültür Yayın Grubu Bölge Temsilci Mustafa Yazan ise "Kitap sergisine 2 bin kitap 9 yayın evi ve mukaddes emanetler sergisi, Çanakkale Sergisi, çağın ölüm tuzakları sergisiyle Merzifon'da 5 gün boyunca kitap dostlarıyla kitapseverlerle birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.

    Programın sonunda plaket töreni düzenlendi.

Editör: TE Bilisim