24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Fenerbahçe’yi 3 – 1 mağlup eden Kardemir Karabükspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Fenerbahçe’nin sahasında bu galibiyeti almak çok önemliydi.” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, “Hak etiğimizi düşünüyorum. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Dersimizi iyi çalışıyoruz. Deplasman galibiyetleri tesadüf değil. İyi bir hava yakaladık. İyi oynadık ve çok pozisyon bulduk. Alanları da iyi değerlendirdik . Fenerbahçe’nin sahasında bu galibiyeti almak çok önemliydi.“ diye konuştu.

Bakkal, takımına çok güvendiğini, ön tarafta oynayan oyuncularının Türkiye’de hiçbir takımda olmadığını dile getirdi. Böyle konuşmasına sebep olarak futbolcularını gösteren Bakkal, “Keyif aldığım bir takım. İnşallah böyle devam ederiz.” şeklinde konuştu.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu İlhan Parlak ise “Fenerbahçe’yi iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. İlk yarı muhteşem oynadık ve 2 – 0’ı yakaladık. Güzel bir galibiyet aldık, çok mutluyuz.” diye konuştu.

Takımı adına 2 gol adan Lualua da şu ifadeleri kullandı: “Çok zor bir maçtı. Buraya gelip Fenerbahçe’den 3 puan almak çok kolay değil. Saygı duyduk; ama korkmuyorduk. Hocamız bize o özgüveni verdi. Buraya gelip bu 3 puanı alacağımıza bizi inandırdı. Takım olarak çalıştığımızda böyle sonuçlar alabiliyoruz.”

Editör: TE Bilisim