AKP ve marifetlerini yazmaktan bıkıyor insan. İşte en son 17-25 Aralık soruşturmasının üzerine bir avuç toprak serptiler. Ayakkabı kutusundaki milyon dolarlar, bakan oğlunun aylık 30 bin dolar rezidans kirası ne olacak? 700 bin dolarlık saat, çikolata kutusundaki 500 bin dolarlık bayram harçlığı,'sıfırlama' muhabbetini unutturabilecek mi kendi kendilerini aklamaları? 

Yolsuzluk yaptığı iddia edilen bakanlar hakkında mecliste araştırma komisyonu kuruldu. İktidar bir türlü üye vermeyerek, komisyonu çalıştırmadı. Gelinen noktada, yargıda aklandıkları için komisyon da sizlere ömür demektir bundan böyle. Attıkları adımla aklanmadılar, daha çok şüphe düşürdüler akıllara. 

TOKİ marifetiyle neler yapıldığı ve Bilal Erdoğan'ın vakfına bilmem kaçar yıllığına hibe edilen yerler gibi birçok pürüz, Allah'ın izniyle 2015 Genel seçiminde MHP'nin iktidar olmasıyla ele alınacak. Görünen köy kılavuz istemiyor. 

PKK açılımının birlik ve dirliğimizi bozduğunu, Suriye ve Irak politikalarının bizi nasıl savaşın eşiğine getirdiğini millet yakinen izliyor. Davutoğlu'nun nasıl olup bitenden bigane olduğunu, PKK ile müzakere sürecinin bu milletin tercihi olduğu açıklamasından anlaşılıyor. Anti milli stratejilerden kurtulmak için MHP iktidarı geliyor birkaç ay sonra. 

Velhasılı kelâm, AKP'nin alternatifi yok diyen gizli AKP reklamcısı Önkibar başta olmak üzere tüm havuz medyası, 2015te MHP'nin şahlanışına şahit olacak. Türk Milleti vicdanlarda aklanmamış 17-25 Aralık vurgunun şamarını genel seçimde atacak. Neden biliyor musunuz? Anca dank etti. 

Mecliste soruşturmaya engel olanların, yargıya müdahil olmadıklarına inanmadı vatandaş. Hele ki, 'PKK vurdukça iktidarın caniye taviz vermesi' bardağı taşıran son damla oldu. PKK'nın ülkeyi ateşe verdiğinde, alacakaranlığı dindirmenin yolunun MHP'yi iktidar yapmaktan geçtiğini gördüler. 

*** 

KİRAZ BELEDİYE BAŞKANI 

Kendisini yine Bengütürk'te 30 Mart öncesi seyrettiğimde 'inşallah kazanır' demiştim. Diğer tüm adaylarımıza söylediğim gibi. Kiraz'ın Belediye Başkanı Saliha Hanımı her izlediğimde, bilmem neden gözlerim doluyor. Allah nazardan saklasın. 

Gurur iyi bir şey değil biliyorum fakat kendisi ile gurur duyuyorum. Dinlerken, Kiraz'ın onu niçin seçtiğini daha iyi anlıyor insan. MHP'nin yerelde güvenilir, sözünün eri, gülen yüzleri 2015 genel seçiminde bayrağı göndere çekilmesini sağlayacak. 

Onları başkanlığa taşıyan ülkücü hareketin kadrolarına duydukları vefa, davalarına olan inanç, yüklendikleri göreve nasıl vatan aşkıyla sarıldıklarını görmek heyecan veriyor insana. Tüm başkanlarımıza sevgi ve saygılarımı yolluyorum. Allah yardımcıları olsun. 

*** 

MHP LİDERİNİN BELEDİYE BAŞKANLAR TOPLANTISINDA SÖYLEDİKLERİ 

Duygusal yanımla mı dinledim nedir, hemen her sözü ok gibi saplandı yüreğime. Ülkücülük, kuru particilik değil de, yüzyıllar süren Türklük davasının göndere çekilen bayrağı neticede. 

Bakın neler dedi MHP lideri o gün. Yükümüze yük katlı bir anlamda. Şikayetçi miyiz, hayır tabii ki. 

"Biz kısa soluklu olmadık, basit ve cılız gayelerin peşinden sürüklenmedik. 

Çıkarlarımızın yörüngesine girmedik, dünyevi tutkuların cazibesine aldanmadık. 

Bir davanın neferleri olmakla övündük ve o dava ki uğruna ölümü göze aldık. 

Her birimiz Türk-İslam ülküsünün muzafferiyeti için azmettik, sabrettik, insanüstü gayret gösterdik. 

Sizler yalnızca belediye başkanı değilsiniz. 

Sizler yalnızca yol yapan, köprü inşa eden, kaldırımları düzenleyen, yörenizin fiziki çehresiyle ilgilenen kişiler de değilsiniz. 

Her biriniz Milliyetçi Hareket Partisi'nin 45 yıllık emanetini omuzlayan, gelecek on yıllarını omuzlamaya manen yemin eden; ortak acı, ortak anı ve ülkülerimizi imzalarınıza, kararlarınıza, hayatınıza mal eden dava insanlarısınız. 

Emanetiniz büyük ve kutludur. 

Bu ulvi emaneti, bu milliyetçi ruh ve vizyonu milletimizin sinesinde yaşatacak, toplumun en ücra köşelerine tebliğ edecek yine sizler olacaksınız. 

Bir kez daha hatırlatırım ki, sizler yüksek bir emaneti vicdanınızda, Türk-İslam asırlarının mirasını kalbinizde taşıyorsunuz." (Devlet Bahçeli - 18 Ekim 2014 - Antalya) 

Sadece bu kadar değil tabii, daha çok şey söyledi. Ben kısaca özetleyeyim size ki 'ülkücü iseniz dur durak yok. Rahat döşekte oh deyip yatma zamanı değil. Ülkenin birliği, dirliği emperyalizm ile oturulan açılım pazarlığında satışa çıkarılmıştır. Bunun için hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Başka çıkış yolu yok.' 

2015, MHP'nin yıldızın parladığı yıl olacak. Hedefe koşarken, iftiralar, türlü hainliklerle önümüzü kesmeye yeltenecekler. Şimdiden bunun işaretini aldık. Açılımcı, Erdoğan MHP tabanına oynayacağını gösterdi. 

Bahçeli ne diyor? "Milliyetçi Hareket Partisi varsa, henüz hiçbir şey bitmiş değildir." 

Şimdiden yola koyulup, uzakları yakın eyleyelim.