MHP İstanbul il başkanlığının düzenlediği genel başkan sayın Devlet Bahçeli beyin katıldığı bayramlaşma her yönü ile büyük mesaj yüklü şehre tarihi bir gün yaşattı.
Ramazan bayramının yaz aylarına tatile gelmesi ile boşalan şehirde böyle bir toplantıyı yapmaya ancak Ülkücüler cesaret eder.
Bu adeta olumsuzluklara meydan okuma, öz güven testi olmuştur.Çünkü Ülkücüler zamana mekana şartlara soğuğa sıcağa meydan okuyan kahraman efsane insanların bugünkü temsilcileridir.Ülkenin karşı karşıya kaldığı bu zor süreçte, orada bir menfaat hesabı yapmadan bulunma, salonu hınca hınç doldurmayı ancak ülkücüler yapar.
Biz iktidar partisinin salonları nasıl doldurduğunu katılanların elde ettikleri menfaat ve beklentilerden biliyoruz.O salonu böyle sıcak bir günde dolduran herkesi candan yürekten kutluyorum.
Sayın genel başkanımız başta,başkanlık divanına, MYK üyelerine,Milletvekillerine, İl başkanına, il yöneticilerine,ilçe başkan ve yöneticilerine, emeği geçen, katılan herkese ayrı ayrı yürekten teşekkür etmeyi dava adamlığı anlayışımın gereği bir borç biliyorum.
Sayın genel başkanın herkesin altını çizerek okumasını önereceğim konuşması için takdir teşekkür ve minnetlerimi ifade ederim.
Sorumlu, bilge lider, karşılıksız sevda hareketinin,teslim alınamayan son kalenin liderine ancak böyle bir konuşma yakışır.
Salonun dışında surlara asılan üç hilalli dev bayrak MHP İstanbul için bir vizyonu işaret ediyordu.Buda tek başına iktidar için artık MHP İstanbul'da mazeretsiz harekete geçmeliydi.
Bu hedefe varmak, bir büyük buluşma hedefi için, inanmışlığın, heyecanın ortaya konması gerekiyor.Bu gayret,fedakarlık samimiyet il başkanı sayın Mehmet Bülent Karataş başta bir çok il yöneticileri dahil fazlası ile vardı. Kervan yolda dizilir.İlçelerin programa daha yoğun katılımı sağlanabilirdi, bunlar teferruat meselenin özü artık zafer için dönülmez yola çıkılmıştır.
Bu tarihi günlerde yönetici görevi alan almayan tüm ülkücüler seferberlikle İstanbul'u şaha kaldırmalıyız. İşte bu kader anı milat bu bayramlaşma günü olmalıdır.Bayramı tek,bayrağı tek,devleti tek,milleti tek,dili tek olan kutlu mübarek hareketin yolcularına yolunuz bahtınız açık olsun diyorum.
Artık birlik bütünlük sevgi ile samimiyet ile muhabbet ile kucaklaşma zamanıdır.İnanan, ihlas, ideal karşılıksız sevda sahiplerinin arkasında dağlarda İstanbul'da yürüyecektir.
Türk milletinin makus talihi yenmek için, tek başına MHP iktidarı yakındır.
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin ihsanoğlu bu süreci hızlandıracak, eşit hür seçimlerin yolunu açacaktır. 
Tüm kardeşlerimin ülküdaşlarımın milletimizin ümmetimizin ve ZULÜM ALTINDAKİ GARİBANLARIN BAYRAMINI KUTLARIM.