Al sana gavur İzmir! Al sana gavur İzmir!
 Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Kadın Kollarının, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi’nde birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıda çok sayıda MHP’li kadın üye bir araya geldi. Neşeli bir havada geçen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Ataman’ın evsahipliğinde düzenlenen kahvaltıya; Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  Zerrin Çalışkan Yöndem, Halkala İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hatice Pınarbaşı, tüm ilçelerin kadın kolları  başkanları ve çok sayıda partili katıldı.Toplantının gündeminde, yerelde başarıya kilitlenip hedefe ulaşma coşkusu vardı.

 İl Başkan Yardımcısı Zerrin Çalışkan Yöndem, Partili kadınlara hitaben yaptığı konuşmada yoğun katılımdan duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi: “Ülkemizde iktidar ve ana muhalefet  partisinin yanlış politikalarıyla, kimliğimizi sorgulayanlara en güzel cevabı biz veriyoruz. MHP ‘birlik’ demek, ‘kardeşlik’ demek ve ‘bütün Türkiye’ demektir. Bu yüzden, İzmir kadınının partimize olan ilgisi ve sevgisi her geçen gün daha da artıyor.Bugün olduğu gibi bundan sonra da her zaman bu birlik ve beraberliğimizin sürmesini diliyorum.”

 Toplantı,ikisi CHP’den ayrılan toplam 20 kadın üyeye rozetlerinin takılmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim