MHP Küçükçekmece ilçe teşkilatı mensupları yeni göreve gelmelerine rağmen, Özveride bulunarak çok kısa zaman içerisinde MHP'ye yakışan yeni bir hizmet binasını faaliyete geçirdiler.

 

Ümitsiz Olma Türkiye! Ümitsiz Olma Türkiye!

Yeni İlçe Binasının açılışına MHP Genelbaşkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya ve MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş birlikte yaptı.

 

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerine bu özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Açılışa MHP MYK Üyeleri; Musa Küçük ve Savaş Çolak, MHP İstanbul İl muhasibi Ümit Beyaz, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Hakkı Özyurt, Berat Yılmazer, Müjdat Öztürk Yücel Coşkun, MHP İstanbul İl Yöneticileri Erdem Aydın, Samet Reis, Osman Çakan, Olgun Başkent, MHP Bakırköy ilçe başkanı Ahmet Altun, MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, MHP Beylikdüzü ilçe başkanı Mehmet Tuvalak, MHP Güngören ilçe başkanı Fuat Gül, MHP Fatih İlçe Başkanı Ali Çolak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim