Fatsa Gerçeği!.. Fatsa Gerçeği!..
MHP eski İl Başkanı Cemal Enginyurt’un Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan İl Başkanlığı koltuğuna İl Başkan Yardımcısı Köksal Yılmaz İl Yönetim Kurulu kararı ile atandı.
Parti binasında il başkanlığı devir teslim töreni düzenlendi. Törende konuşan MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Cemal Enginyurt, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmasından dolayı İl Başkanlığı’ndan istifa ettiğini belirterek,"Hepinizin bildiği gibi, MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmam münasebetiyle İl Başkanlığı görevimden MHP Genel Merkezinin genelgesi doğrultusunda 01 Eylül 2013 tarihinde istifa ettim, 09 Eylül 2013 Tarihi itibarıyla da başvurumuzu yaparak MHP aday başvurularını tamamlayan bir siyasi hareket olarak görevimizi devretmemiz gerekiyordu. Bu 13 ay içerisinde başta basın mensupları olmak üzere, Ordu halkına, bize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Köksal Yılmaz kardeşimizin MHP Ordu İl Başkanı görevine gelmesi İl Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleşmiştir. Kendisine İl Başkanlığı görevini devrediyor, Cenab-ı Allah utandırmasın diyor, kutlu davasında başarılar diliyorum” dedi.
İl Başkanlığı görevine getirilen Köksal Yılmaz ise, “08 Temmuz 2012 tarihi itibarıyla MHP Ordu İl Başkanlığı görevini yürüten Cemal Enginyurt’la birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu kutsal görevi İl Yönetimi ile birlikte bana teslim ettikleri için, ben de kendilerine teşekkür ediyor, partimize vermiş olduğu hizmet ve katkılarından dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Cemal Enginyurt’a Büyükşehir adaylığı sürecinde de başarılar diliyor, sandıktan 3 hilalin çıkması için de Ordulu hemşerilerimizden desteklerinin devamını bekliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Cemal Enginyurt’a hizmetlerinden dolayı çiçek ve plaket takdim etti. MHP Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak da Enginyurt’a katkılarından dolayı Türk Bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Editör: TE Bilisim