MHP'ye organize biçimde operasyon hazırlığı yapıldığı haber ve duyumlarını ibretle ve dehşetle izliyoruz. Basına yansıyan ve aldığımız duyumlara göre ülkücü milliyetçi hareketin kurumsal varlığına itibarsızlaştırma tertip ve siyasal komplo ile dikilecek pkk katillerinin heykelleri önündeki engeller kaldırılmak ve öcalana yol açılmak isteniyormuş.
Osmanlının çekildiği cografyalardan ülkeye şehit gelirmi? Şehitlerin cenazesini bile vermezler olmadıgımız yerlerden haberimiz bile olmaz ve oralar kahredici ölüm sessizliği hüznü üç asırdır civar coğrafyalarda hüzünle yaşıyoruz.
Batılıların bölgeyi ve ülkeyi yeniden dizayn etme teşebbüslerini içten ve dıştan kuşatma ile nasıl sinsice kahpece sürdürdüklerini izliyoruz.Ülke ve millet menfaatine olacak denilerek,şehit gelmeyecek propagandası ile pkk ile görüşme süreci milletten gizlenerek, oldu bittilerle, yeminlerle inkar edilmesine rağmen sürdürülüyor ülkenin hayrına menfaatine olan bir süreç niçin bu mazlum milletten gizleniyor? Bu nasıl bir çeliski nasıl bir garipliktir?
Bu ülkenin göz bebeği,karşılıksız ülke sevdalıları kem gözlerin en büyük düşmanıdır. MHP dostların güvencesi ülke düşmanlarının korkulu rüyasıdır. Yediden yetmişe her sosyal kesimin gelecek tasarımı MHP olmadan yapılamaz.Saf, temiz, berrak duyguların,yüce sevdalı yiğitleri siyasetin karanlık dehlizlerinde hep tertiplere hedef olmuştur.
Kara 12 eylüllere,kanlı komünist tezgahlara,mafyalaştırma tertiplerine muhatap olarak  dönüştürülmeye çalışılan şanlı mazimiz milli hafızamız aydınlık geleceğimizdir.
Ülkücü milliyetçi hareketin mensuplarının insani zafiyetleri üzerinden bu mukaddes davayı mahkum etme,itibarsız kılma,kurumsal kirlilik oluşturma,üstelik bunu asker ve bebek katillerine yol açma,aklama paklama yapma ve devlet otoritesine yeni ortaklar bulma adına yapmak son derece tehlikeli bir davranış, mazur görülmesi mümkün olmayan ahlaksızlıktır.