Sadettin Tantan, Türkiye’nin gündemi Anayasa değişikliği değil acil çözüm bekleyen sorunlardır Sadettin Tantan, Türkiye’nin gündemi Anayasa değişikliği değil acil çözüm bekleyen sorunlardır
Bilindiği gibi, Devlet Bahçeli'ye zaman zaman danışmanlık yapan Deniz Bölükbaşı'nın dün  Habertürk'te bir röportajı yayınlandı. Bu röportajı biz de kendi sayfalarımızda yayınladık. Özetle Devlet Bahçeli'yi savunan ve onun başkanlık çıkışına kamuoyundaki tepkileri hafifletmeye yarayan bir açıklamaydı.

Ana fikri MHP ve Devlet Bahçeli'nin AKP ve Erdoğan güdümünde politikalar üretmeyeceğine olan inancı sergileyen bu haberimizden sonra dün MHP'li muhalif tabandan eleştiri aldık. Röportajı fazla iyimser bulmuşlardı.

Fakat;

Deniz Bölükbaşı'nın verdiği röportaja ilk tepki hiç beklenmeyen bir yerden geldi. Partinin medya ve iletişimden sorumlu genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından rol çalmakla suçladığı Bölükbaşı'na sert ifadelerle yüklendi.


 Bu tartışmaların içinde olmak, Milliyetçi ve Ülkücü camianın hakim ekseriyetini çok üzüyor. Dostoyevsky'nin tabiriyle adeta bir "tabanca mezhebi" yayılıyor. Karşılıklı suçlamalar, hakaretler gırla gidiyor.

Talihsiz "Nesebi gayri sahihler" sözü ile zirve yapanhakaretlere bugün yenileri eklendi.

"Muhteris"
"Pişkin"
"Yüzü Kirli"
"Yüzsüz"
"Aymaz"
"Etkisiz"
"Yetkisiz"
"Fırsatçı"
"Uyanık"

Bu ifadelerden bağımsız olarak gönüldaşlarımıza şu kadim düsturu hatırlatmak istiyoruz. Çatışan her kesime tekrar hatırlatmak istiyoruz. Onları bu sözleri için dikkate davet ediyoruz. 

Çünkü;

"Uslubu beyan, ayniyle insan!"

Yani şimdi öfkeli halleriyle sarfettikleri sözler, gün gelir kendilerine yapışır ve kendilerini tarif eder. Biz de bunu hiç istemeyiz.Hiç bir Ülkücüye yakıştıramayız.

İşte Sayın Semih Yalçın'ın o tweetleri...

 

Editör: TE Bilisim