MHP’den Gölcük’te 7 Haziran provası MHP’den Gölcük’te 7 Haziran provası
MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen partililerin bayramlaşma programları il binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Kocaeli eski Milletvekili Cumali Durmuş, MHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Saffet Sancaklı, Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, Karamürsel Belediye Başkan adayı İbrahim Usta, Körfez Belediye Başkan aday adayı Salih Şirin, Kartepe Belediye Başkan aday adayı Fatih Yılmaz Dizdaroğlu, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Numan Uysal, Ülkü Ocağı Başkanı İbrahim Özcan ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker katıldı. 
 
YOĞUN KATILIM 
Bayramlaşmada ayrıca ilçe başkanları, eski il başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili hazır bulundu. Bayramlaşmaya katılanlara il teşkilatı tarafından parti binasının önünde çay ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Partiye ilk gelen isimler Cumali Durmuş ve Saffet Sancaklı olurken, en geç gelen ise Lütfü Türkkan oldu. Parti binasında adeta adım atılacak yer kalmayınca bayramlaşma parti binasının önüne alındı. 
 
HEP BİRLİKTE BURDAYIZ 
Son zamanlarda Cumali Durmuş`un, Saffet Sancaklı`nın adaylığın yeterli olmadığı açıklamaları, Lütfü Türkkan`a soruldu. Türkkan “Herkes Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında adı ön plana çıkan Saffet Sancaklı ile ilgili fikirlerini paylaşabilir. Buna saygı duymak gereklidir. Partinin üzerinde bu kadar spekülasyon yapılmasını doğru bulmuyorum. Bizler hep birlikte buradayız” dedi. 
 
KOCAELİ BİZİ İZLESİN 
Partililer özellikle Saffet Sancaklı`ya büyük ilgi gösterirken, birbirleriyle de bayramlaşmayı ihmal etmedi. Büyük aile fotoğrafının ardından konuşan MHP İl Başkanı Aydın ÜnlüMHP, bu bayramlaşmada görüldüğü gibi sahaya indi. Artık herkes elini değil kafasını taşın altına koydu. 2014`te başarılı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm Kocaeli MHP`yi izlemeye devam etsin” dedi. 
 
ARAMIZDA SIKINTI YOK 
Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Saffet Sancaklı ise “MHP, Türkiye`nin en demokratik partisidir. Benim Cumali ağabey ile aramda herhangi bir kırgınlık yada kızgınlık olamaz. Kendisi de aday olursa demokratik bir şekilde yarışır ve en iyi adayla yolumuza devam ederiz. Biz asla rakip olamayız. Bizim rakibimiz bellidir. Biz büyük bir camiayız ve hem Kocaeli`nin ilçelerini hem de Büyükşehir`i alacağız” şeklinde konuştu. 
 
EMEKLERİ BÜYÜKTÜR 
Son bir değerlendirme yapan milletvekili Lütfü Türkkan, “Nihat Gürer, Ruhi Çavdar ve Cumali Durmuş`un bu partiye ciddi emekleri vardır. Kendileri bu vatana ve partimize hizmet etmek için birçok şeylerini feda etmişlerdir. Bizler topyekün olarak çalışmaya devam edeceğiz ve başaracağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından partililere lokum dağıtıldı. 
 

Editör: TE Bilisim