8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler! 8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler!
 Hatay sınırında burnumuzun dibinde bir insanlık dramı yaşanıyor. Sahtekarlığın iki yüzlülüğün çok iğrenç biçimde ortaya çıktığı kanlı alçaklar çocuk yaşlı kadın hasta demeden insan katliamı yapıyor. Bunu yapan asırlarca Kuzeyden Türk milleti ile derin kuyruk acısı olan tarihi kin ve intikam peşinde koşan değişen rejimlere rağmen çar deli petrodan Staline kadar bitmeyen sıcak denizlere inme hayalidir.

Bu hayalin peşinde Rus ayısı beslemesi Esat rejimi ABD ve AB destekçisi PKK ve uzantılarına bıraktıkları işgal edilmiş toprakları varken yerlerinde yurtlarında bulunan yüzlerce asırlık ata toprağı olan yerlerinden sürgün göç veya katliam tercihi ile karşı karşıya bulunuyorlar sosyal medyaya düşen görüntüler inanılır gibi değil nasıl bir insanlık vicdanıdır?

Kurulmak istenen enerji koridorundan pay almak isteyen Kürdistan mimarlarının kanlı bir savaşı ve hesaplaşmasını izliyoruz. G 20 tiyatrosu yeni bitti sanki oradan Tük milletinin payına kefen düştü. Bu böyle süremez orada akan kanı durduramayan katliama seyirci kalan ya hain ya gafil yada işbirlikçidir.

Bu konuda bize ulaşan çok enteresan bir teklifi sizlerle paylaşmak istiyoruz. AKP iktidarı tarihi sınavda CHP'yi izlemeye devam ediyoruz ama MHP için yoğun isteklerden birisi olan aşağıdaki teklifin takdirini kendilerine ve kamuoyuna arz ediyoruz.

''MHP'den 3 vekil Türkmen bölgesine geçip canlı kalkan olmalı. 3 vekilde sınırda açlık grevine başlamalı.  T.K.''
Editör: TE Bilisim