Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, meydanlarda boy gösteren AK Parti ve CHP’nin siyasi ahlakın fersah fersah uzağında seçim meydanlarında ağız birliği yapmışcasına MHP’ye saldırdığını söyledi.

İsmet Büyükataman, yazılı değerlendirmesinde son günlerde Türk siyasetinin ilkesizlerin elinde bir oyuncak hâline geldiğini vurgulayarak, “Siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek olan ‘istikşafi’ görüşmelerin başkahramanları, çözüm süreci meraklısı Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu birbirlerini keşfetmek için yaptıkları görüşmelerde zannımızca koalisyon kurmak yerine ‘Milliyetçi Hareket Partisine birlikte nasıl saldırabiliriz?’ diye planlar yapmışlardır. Seçim meydanlarında boy gösteren bu iki parti siyasi ahlakın fersah fersah uzağında seçim meydanlarında ağız birliği yapmışçasına MHP’ye saldırmaktadır. Oysa seçmen bu iki partiden 32 gün boyunca ne görüştüklerini açıklamalarını beklemektedir.” dedi.

“AKP, CHP, HDP ve PKK müzakere ve teslimiyet bloğunda; Cumhuriyet’i, Türk kimliğini ve Türk milletinin birliğini savunan Milliyetçi Hareket Partisi de milli blokta bulunmaktadır.” ifadesiyle sözlerini sürdüren Büyükataman, “AKP’ye ve CHP’ye oy vermiş kardeşlerimize sesleniyoruz. Bunlar sizi kandırıyorlar. Gerçekleri sizden saklıyorlar. PKK’yı sözde düşman ilan ediyorlar ancak her türlü tavizi vermekten de geri durmuyorlar. Tüm seçmenlere çağrımız bu seçimde MHP çatısı altında millî ittifakı kurmak için MHP’ye omuz vermeleridir.“ düşüncesini paylaştı.

Büyükataman son olarak AK Parti ve CHP’nin genel başkanlarına “Ülkemizin birliğe ihtiyacı olan bu günlerde iftiralarla, karalama kampanyalarıyla kendi açıklarını MHP üzerinden kapatmaya kalkmamalarıdır. Halkımız kısır siyasi çekişmelere değil huzurlu bir Türkiye’ye ihtiyaç duymaktadır.” tavsiyesini iletti.

Editör: TE Bilisim