'Siyasal İslamın Gerçekleri' 'Siyasal İslamın Gerçekleri'
 Büyükataman, ''Kıymetli muhtarım'' diye başlayan açıklamasında, şunları söyledi: ''İki dönemdir Bursa'mızı TBMM'de temsil etmekteyim. Aynı zamanda bir hemşeriniz olarak partimin Genel Sekreterliği görevini de yürütmekteyim.
 
24. dönemde ülkemizin ve ilimizin meselelerini en üst düzeyde TBMM'ye taşıdım, dillendirdim, takipçisi oldum. Bu bağlamda TBMM Başkanlığına bu dönem vermiş olduğum yazılı soru önergeleri sayısı 1259, sözlü soru önergeleri sayısı 214,  kanun teklifi sayısı 13, Araştırma önergesi sayısı 35'tir.
 
Ayrıca 24. dönemde ülke gündemiyle ilgili toplam 165 adet basın açıklaması yaptım. 
Birçok kez Meclis'te en çok soru önergesi veren milletvekili olarak ulusal medyada yer aldım.
 
TBMM'de Bursa'mızın sesi olmaya gayret gösterdim. Aziz Muhtarım,
Hatırlayacaksınız geçtiğimiz dönem "çılgın projeler" adı altında Bursa'ya düzinelerce söz verilmişti. Ancak dönüp baktığımızda bunların hiçbirinin gerçek olmadığını hepimiz müşahede ettik.
25. dönem parlamentosunda Bursa'mızı yeniden en iyi şekilde temsil etmek üzere partim olan MHP'den milletvekilliğine yani sizlere hizmete yeniden adayım.
 
Bu anlamda destek ve dualarınıza talibim. Şayet başta aziz milletimiz ve sizler teveccüh gösterir, MHP'yi tek başına iktidar yaparsanız, yapmış olduğumuz bu çalışmalar Bursa'mıza yapacağımız hizmetlerin birer sözü olacaktır. Bizim teklif ettiğimiz ancak iktidar partisinin yapmadığı her şey bizim Bursa'ya sözümüzdür.  Size ve şahsınızda mahalle sakinlerine en derin hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.''

Editör: TE Bilisim