Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri milletvekili adayı ve Kayseri Ticaret Odası eski başkanlarından Hasan Ali Kilci, esnafın büyük sıkıntılar içerisinde olduğuna işaret ederek, “İktidar partisi bakanları, milletvekili ve adayları esnafın derdini duymazlıktan geliyor. Esnafa bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz.” dedi.

MHP’li aday Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları doğrultusunda esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yeni Sanayi esnafı ve kamyoncu esnaflarını ziyaret eden Kilci’yi, esnaf ‘Hasan Ağabeyimiz‘ hitaplarıyla karşıladı. Ticaret odası eski Başkanı Kilci’ye dert yanan esnaf, “İşyerlerimizi çoğu gün siftahsız, hiçbir satış yapmadan kapatarak evimize gidiyoruz. Sigorta primleri, vergiler, çek ve senetlerimizi kredi çekerek ödemek zorunda kalıyoruz. Birbirimizden borç isteyerek ödemeleri yapmaya çalışıyoruz” dediler. Kilci’ye destek verdiklerini belirten esnaf, kendisi için dua ettiklerini, dertlerini Meclise taşıyacak ve çözüm üretecek isim olduğunu ifade ettiler. Kamyoncu esnafı ise, K, SRC ve iş makineleri plakalarında sorun yaşadıklarını, mevcut yönetimde bulunan ticaret odası yöneticilerinin bu belgeleri vermekte zorluk çıkardıklarını dile getirdiler. Esnaf, Ahilik Haftası kutlamalarının seçim öncesine alınmasına da tepki gösterdiler.

Partilerinin seçim beyannamesinden bahseden Kilci ise “MHP olarak biz esnaf sorunlarını her şartta Meclis'e taşıyacağız ve çözüm üretmeye gayret göstereceğiz. Biz sizlerden MHP’yi iktidara getirmenizi istiyoruz. Sizin içinizden çıkan ve sizlerin sorunlarını yakından bilen biri olarak sorunları çözeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim