Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Kadir Şekerci, seçim kampanyasında yarışa katılan siyasi parti teşkilat ve milletvekili adaylarına basın yolu ile seslenerek, karşılıklı sözlü ve yazılı saldırıda bulunulmaması, çevre ve ses kirliliğine sebep olacak etkinliklerden kaçınılması temennisinde bulundu.

1 Kasım tarihinde yapılacak genel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek tüm milletvekili adaylarını tebrik eden Şekerci, “Çankırı ve Türkiye için düşündüklerini anlatmak için başlatacakları seçim kampanyası boyunca seçim sabahına kadar hiçbir partinin, ülkemize ve Çankırımıza hizmet etmek için yola çıkmış hiçbir aday arkadaşının, partilerin çeşitli kademelerinde görev yapan teşkilat üyelerinin, kadın kollarının, gençlik kollarının hakkında, değerlerine ve kişiliklerine saldırıda bulunulmamasını rica ediyorum." dedi.

Şekerci, şunları kaydetti: “Bu bir yarıştır. Kim kendisini daha iyi anlatabilirse başarılı olacaktır. Ama unutmamalıyız ki; 2 Kasım itibari ile yine birbirimizin yüzüne bakacağız. Bu hafta diğer partilerin adaylarını ziyaret edeceğim. Vatanımızın içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte şehitlerimizin manevi huzurunu bozmamak adına, yeni öğretim yılında okullarımızda ders yapan öğrencilerimizin rahatsız olmamaları adına bir teklifte bulunarak Çankırı'mızda sakin ve huzurlu bir seçim geçirmemiz için beraberce bir çaba harcamamız gerektiğini anlatmaya çalışacağım. Bizler seçim arabalarımızda müzik çalmayacağız, ülkemizin milli kaynaklarını 30 günlük bir dönem için, aynı zamanda görsel kirliliğe de yol açmamak adına kampanya materyallerimizi olabildiğince YSK'nın belirlediği kurallar çerçevesinde kullanmaya çalışacağız. Konser ve milletimizi rahatsız edecek toplu gösterim gibi faaliyetler yapmayacağız.”

Editör: TE Bilisim