Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili, Yavuz Temizer, “13 yıl yönettikleri bu aziz milleti henüz tanıyamamışlar. Bu millet 7 Haziran'da huzur tehdidine boyun eğmedi, 1 Kasım'da da 'istikrar' şantajına boyun eğmeyecek.” dedi.

"MİLLETİ HENÜZ TANIYAMAMIŞLAR"

1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına esnaf ziyaretleri yaparak devam eden MHP Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Temizer açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "1 Kasım seçim çalışmalarımız devam ediyor. Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki hemşerilerimiz açılım-çözüm ihanetinin hesabını sormaya hazırlanıyor. Yollara tonlarca bomba döşenirken, teröristler şehirlerimize yuvalanırken seyredenlerden, koşup Gültan Kışanak’a plaket verenlerden, akillerin koluna girip Elazığ turu atanlardan, kapı kapı kanal kanal gezip çözüm ihanetini pazarlayanlardan hesap sormaya hazırlanıyor Elazığ. Elazığ’ı Şırnak’laştırmaya kalkanlardan hesap sormaya hazırlanıyor Elazığ. Bunu gören birileri de 7 Haziran'da olduğu gibi 1 Kasım'da da milleti tehdit ediyor. Sayın Ccumhurbaşkanı, 7 Haziran'da meydan meydan gezip '400’ü verin bu iş huzur içinde çözülsün' dedi. Milleti açıkça tehdit etti. Şimdi de hep birlikte millete istikrar şantajı yapıyorlar. 13 yıl yönettikleri bu aziz milleti henüz tanıyamamışlar. Bu millet 7 Haziran'da huzur tehdidine boyun eğmedi, 1 Kasım'da da istikrar şantajına boyun eğmeyecek.”

"BU GERÇEĞİ BİLAL ERDOĞAN BİLE ANLADI VE SOLUĞU İTALYA’DA ALDI"

“AKP ile CHP bir olmuş 'MHP her şeye hayır dedi' diyerek kara propaganda yapıyorlar” diyen Temizer, sözlerine şöyle devam etti: "35 gün sarayın kapısında nöbet tutan Sayın Kılıçdaroğlu bile MHP’ye saldırıyor, her şeye hayır dediniz diyor. HDP ile bir araya gelmedik diye zoruna gitmiş. Sayın Kılıçdaroğlu, siz her şeye evet dediniz de ne oldu? AKP sizi kandırdı, siz de aklınızca MHP’yi mi kandıracaktınız? Aziz milletimiz şahittir. MHP her şeye değil dört şeye hayır dedi. Partizan cumhurbaşkanına, başkanlık sistemine, hırsızlığa ve teröristle pazarlığa hayır dedik biz. Bu saydıklarım AKP için her şey demekse diyecek bir şey yok. Yani AKP’nin her şey dediği o 4 tane bakansa, bunların her şey dediği teröristle pazarlıksa bizim bir şey dememize gerek yok; millet gerekeni söyledi. Biz 'başkanlık sistemine hayır' dedik; AKP, 'öyleyse koalisyona da hayır' dedi. Biz 'hırsızlığa hayır' dedik; AKP, 'öyleyse koalisyona da hayır' dedi. Biz 'teröristle pazarlığa hayır' dedik; AKP, 'öyleyse koalisyona da hayır' dedi. Yapışmışlar milletin yakasına 'illa bize 400 vekil vereceksiniz' diyorlar. Ama 1 Kasım'da da istedikleri olmayacak. 4 milli ilkemiz kabul edilecek ve MHP’li bir hükümet gelecek. AKP’nin kendi yaptığı araştırmalar bile bunu gösteriyor. Bu gerçeği Bilal Erdoğan bile anladı ve soluğu İtalya’da aldı. 7 Haziran'da AKP diş sıyırdı, artık yerine oturması mümkün değil.”

Editör: TE Bilisim