Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran’da sandıktan çıkan milli iradeyi yok sayan 'inanç hortumcularının' yalan, talan ve ihanet düzenini sürdürme çabası içinde olduğunu savundu. MHP’li Yılmaz, “AKP iktidarı iftira, fitne ve nifak mesaisini sürdürmesine rağmen Türk milleti MHP ile beraber yürüyor. İnanç hortumcuları MHP’nin önünü kesemeyecek.” dedi.

Seyfettin Yılmaz, merkez Sarıçam ilçesinde Kent Konseyi’nce organize edilen toplantıda sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın da katıldığı programlarda konuşan Seyfettin Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinin Türk devletinin, Türk milletinin var olma seçimi olduğunu, vatan topraklarını bölmek isteyenlere karşı halkın tercihini MHP’den yana kullanacağından şüphesi olmadığını iddia etti.

Yılmaz, 13 yıllık AK Parti iktidarının inanç hortumculuğuyla milletin milli ve manevi değerlerini sömürerek, yalan, talan ve ihanet düzenini sürdürdüğünü vurguladı. Yılmaz, “1 Kasım seçimlerinin sonuçlarına göre, Türk Devleti, Türk Milleti, ya güçlü bir şekilde varlığını sürdürecek, ya da Türk Devleti’nin yerine federasyon yapısı gelecek. Çünkü Türk Milleti’ni parçalara ayırarak, Türkiye’yi bölmek istiyorlar.” dedi.

Türk milletinin kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini, bunu görenlerin ise MHP’nin önünü kesmek için türlü oyunlar çevirdiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti: “İktidarlarını kaybettiklerini anlayanlar, yine algı yönetimiyle insanların kafasını kurcalamaya çalışıyor. Ellerine geçirdikleri medya grubuyla, soydukları, çaldıkları paraları kullanarak, valileri, kaymakamları, devletin imkanlarını ortaya koyarak bu seçimi kazanmanın hesabını yapıyorlar. Onların arkasında yabancı güçler olabilir, onların arkasında sermaye grupları olabilir, onların yandaş medyaları olabilir, onlar devletin bütün imkanlarını kullanabilirler, ama bizim arkamızda Cenab-ı Allah ve Türk milleti olduğu sürece bütün bu oyunları bozacağız. Sarıçam’dan haykırıyorum; inanç hortumcuları MHP’nin önünü kesemeyecek. Aziz milletimiz buna izin vermeyecektir.”

Editör: TE Bilisim