MHP'nin hassasiyetlerini anlayamayan, yada anlamak istemeyenler için, bitmek tükenmek bilmeyen, CHP üzerinden basit tabansız mesnetsiz iddialarla kafalar karıştırılıyor. Besleme figüranlarla camiada kafa karışıklığı meydana getirme gayretleri artık geri tepmeye başlamıştır. 

CHP üzeriden suçlama iftira karalama bel altı vuruşu yapan müfteri korosu azgınlık ve sapkınlıkla ahlak adap edep ve adamlık sınırlarını zorlayarak saldırmaları korkunun bacayı sardığını gösteriyor.Evet çatı formülü tutmuştur.MHP sayın genel başkanı müthiş bir öngörü ortaya koydu insiyatif aldı ve takdir topladı. Sunı gündemlerle siyasal nemalanma yapanlar, bu sefer avuçlarını yaladılar. Ekmeleddin bey gümbür gümbür geliyor.Kendini en çok tanıtması gereken aday Ekmeleddin bey olmasına rağmen başbakanın afişleri ve telaşı etrafı kapladı bu bile korkunun kaybetmenin telaşın ispatı değil midir?

MHP daha önceki cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki sorumlu siyasi tavrı ile Abdullah Gül'ün seçiminde tıkanan süreci rahatlatmıştır.O seçimlerde MHP genel başkanını yere göğe sığdıramayanlar bugün utanç verici bir CHP üzerinden karalama iftira ve itibarsızlaştırma korosu ile kampanya başlattılar. MHPo günde bugünde yarında siyasi tavrını önce ülkem ve milletim olarak ortaya koyan siyasi gelenekten geliyor.Varlık sebebini koltuklara indirgeyenler için bunu anlamak çok zordur.O gün CHP ve benzeri çevreler AKP işbirliği suçlaması yaparken benzeri suçlamayı yapmışlardır.

MHP misyonunu Türk milletinin varlık ve beka davasına göre konumlandıran bir siyasal harekettir.MHP konjonktürle gelen ve son kullanım tarihine tabi mensuplarına makam kovalayan bir siyasal hareket asla değildir.Bu hareketin mensupları o makamların en alasını kirli ilişkilerle ihanet senaryoları ile gelenlere karşı elinin tersi ile iten ve izni önce bu necip Türk milletinden ve yüce Allah'tan isteyen kutsal mübarek ve asil bir harekettir.

Hassasiyetlerimiz bellidir, bunu en güzel ispatlayan, siyasi mücadelesi Türk milletine örnek olan, rahmetli başbuğun verdiği asil mücadele bunun en güzel ispatıdır.Koltuk hesabı bu hedefe giden birer vasıtadır. MHP şahıslarından önce aziz Türk milletinin hak ve menfaatlerini siyasi düşüncesinin odağına koymuştur. Bu seçimler hayati öneme sahip ülkenin bölünme öncesi kader seçimleridir.Bunu göremeyen o feraset basiret ve öngörüden yoksun her siyasi tavır ve davranış çok büyük sıkıntılara düşmemize vesile olacaktır. 

Bu ülkenin tüm makamları imkanları kaynakları sayın başbakanın ilkesiz ölçüsüz adaletsiz haksız eşit olmayan seçimlerle koltuk elde etme manevra alanı değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı sadece milletten yana taraf olan, her sosyal kesimi kucaklayacak, cumhuriyetin kuruluş değerlerine sahip çıkmayı siyasi namus görenlerin oturması gereken bir makamdır. 

Başbakan ülkeyi seçim almak için bilerek isteyerek germiş ve kutuplaştırmıştır. Seçilirse o makamda sıkıntı çeker,Öcalan ile girilen süreç, barzaninin ülkenin tek dostu olduğu bu şartlarda Çankaya köşkü kanlı PKK'lı katillerle gelecek tasarımı yapılan, postal yalayıcı İsrail taşeronu Barzani ile bu coğrafyanın yalnız ülkesi olmayı hak etmemiştir. Türk milleti Türküm demeyi içine sindiremeyen kim olursa olsun o makama layık görmeyecektir.

Sahi başka ülkelerde kendi millet ismini kabullenemeyen,söylemekten imtina eden bir kimseyi o makama oturtmak bir tarafa tımarhanelere göndermezler mi? Çanakaya köşküne ancak Türküm demeyi en büyük onur gurur şeref sayan cumhurbaşkanı yakışır aksi takdirde çok büyük bedeller öderiz.Bu sokak çıkmaz sokaktır ve son virajlara giriyoruz. Bu satırları yazanların hiç bir makam derdi yoktur muradı sadece makam olanları Allah muradına erdirmesin!.