Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
 MHP Tuzla İlçe Başkanlığı, Yayla Mahallesi'nin ardından Evliya Çelebi Mahallesi'nde de Temsilcilik açtı. MHP Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Temsilciliği açılışına MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, MHP İstanbul Milletvekili Adayı ve MHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sabri Şenel, MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, MHP Tuzla İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Torlak, Yeni Üyelere Rozet Taktı
Konukların Mehter Takımı marşları ile karşılandığı açılış, Kur'anı Kerim Tilaveti ile başlayarak dua ve kurdela kesimi ile devam etti. Açılış Kurdelasını MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot birlikte gerçekleştirdi. Açılış sonrasında MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, partiye yeni katılan üyelere rozet takti. MHP'ye katılanlar arasında BBP Eski Tuzla İlçe Başkanı Mustafa Çelik de yer aldı.

MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak ve MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, açılış sonrasında MHP Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Temsilciliği'nde partililerle sohbet ederek çay içti. 

MHP İstanbul'un Kocaeli'ye sınır ilçesi Tuzla ilçesinden adeta yeniden girerek gümbür gümbür geliyor.Hiç abartmıyoruz gerçekten artık söz bitti, Tuzla'da yeni MHP dönemi başladı.Kutlu MHP kervanı yola çıktı tuzladan ayağa kalkan şehir artık MHP diyor.Bugün miting gibi mahalle temsilciliği açan muhteşem bir açılış izledik. Oy patlaması yapmaya hazır,mahalleyi bağrına basan, bayram yerine dönen MHP Evliya çelebi mahalle temsilciliği önündeki kalabalık yüzleri güldürdü.Dersine iyi çalışmış, konusuna hakim bir yönetim ekibi, Tuzla'da başarılı sonuçlar almaya aday, inanmış samimi bir ilçe gördük.Yıllardır açılışlar yaparız ama böyle bir inanmışlık ve kararlılık görmedik!

Editör: TE Bilisim