Son günlerde MHP genel başkanı dahil milletvekilleri camia insaf,edep adap ve ahlak tanımayan alçak bir saldırı ile karşı karşıyadır.Bunun tesadüfi spontane gelişen bir hareket olduğunu söylemek mümkün değildir. MHP genel başkanına ağıza alınmayacak iftira ve karalama yapanlar bu tertibi organize halde yapmaktadır.

Camia maskeler takılarak soyu sopu belirsiz veya karışık,bazen maskeli bazen isimleri bizden görünen ama suratlarında rabbiyesir bulunmayan, dönme, devşirme gizli kripto güruhunun saldırı ve tehdidine maruz kalmıştır.Normal demokratik meşru hakkını kullanan insanlar alçakça saldırı hedefi haline gelmiştir.

Süleyman Soylu denilen Türk siyasetinin yüz karası utanç abidesi fırıldaklığın paratoneri MHP ye CHP üzerinden ahlak, edep, terbiye ve Müslümanlık sınırlarını zorlayan beyanda bulunmuştur.MHP ve mensuplarına hakaret etmek, başbakanın ve onun koltuğunda gözü olanların,MHPlilere hakaret ederek, ucuz kahramanlık peşinde koştuğu, moda davranış haline gelmiştir.

Başbakanın ülkücüler hakkında söylediklerini köpekler yese kudurur.İşte bu kin nefret husumet aylardır AKP milletvekillerinde şuur altı olmuş, başbakanın gözüne girmek isteyen soylu,soysuz herkes hakaret ve saldırı sırasına girmiştir.

Soylu o metres lafını önce başbakana ve AKP ye söylerken hatta ağza alınmayacak sözler söyledikten sonra AKP ye geçmiştir.Bu sözleri burada tekrarlayarak makaleyi çirkinleştirmek seviyeyi düşürmek istemiyorum.İnsanlar tükürdüğünü yalamaz, üç kuruşluk ikbal ve koltuk için bu omurgasızlık yapmak gerçekten üzücü ve son düşündürücüdür.İnsanlar bir duruşun, bir tavrın bir siyasi kıblenin, adamı olmalıdır.Bu kadar yalanın siyasette tedavüle çıkarılarak, bu yalan ve dolan üzerinden siyasi gelenek oluşturma sahiplerini, mutlaka bu iğrenç lağım çukurlarına düşürür.

Türk milleti bu seviyesizliği hak etmiyor.Kalleşçe saldırıp, tahrik edip, sokaklara indirerek, mazlumları oynama milleti bu kavga üzerinden kandırma,mağdura yatma, aldatma ve koltukları korumaya yönelik alçakça bir manevradır.MHP sözcülerine, genel başkanına, milletvekillerine saldıranların,asker,öğretmen,bebek,hemşire katili kanlı ellerle el ele vermeleri,ülkenin yeni ortak otoritesi PKK yı yapma teşebbüsü tam bir rezalet iki yüzlülüktür.

Devlet yetkilerini sulandırarak, PKK'yı ülkeye ortak etmek,bayraksız barış gösterilerine çanak tutmak, özerklik,federasyon ve bağımsız Kürdistan yoluna açma oyunu mutlaka bozulacaktır. Türk milletine, onun devletine biçilen kefenleri yırtmanın,bayrağa ortak olan paçavrayı astırmanın engeli, teslim alınamayan son kale direnişin öncüsü MHP saldırı hedefindedir.

MHP sokağın dilini bilen, ama bu yolu denemeye kalkıştığında, nelerin olduğunu yaşayan bir hafızaya sahiptir.Ülkenin geleceğini sokaklarını karartan adımları atanlar,rüzgar ektiklerini anlayarak bu karanlık maceradan geri dönmelidir.Öyle eşkıya ile kol kola, terör örgütleri ile BOP'çularla flörtle, son kullanım tarihine tabi olmak, buradan etten kemikten kaleler oluşturan ülke sevdalılarına saldırmak son çırpınıştır. Hemde altmış kişi,iktidar gücü ile,işgal medyası ile saldırmak gerçekleri değiştiremeyecektir.Bu hareketin mensuplarını, iftira, karalama, hakaret ile itibarsızlaştırıp kendinize koltuk yolu açamazsınız. Kılçık oluruz boğazınızdan geçmeyiz. O koltuklar açılım ortağınız şehitlerin katillerine asla yar olmayacaktır.

TRT,yandaş medya,devlet emrinizde buyurun tartışalım. Öyle talimatla yayın kesmekle, gerçekleri gizleyip saldırarak, taht kurmanın sonu mutlaka vardır Güneş mutlaka doğacaktır.

Sabri Şenel