Türk Milletinin varlığını hem maddi ,hem manevi yönden çağlar üzerinden sıçratarak ,dünya milletler ailesinin en ön safına geçirme ülküsüdür derdimiz. Bunu yaparken de yabancı tüm yıkıcı fikirlerledir mücadelemiz.
Ülkemizin kalkınması ancak bu ülkedeki sosyal ,siyasi ,iktisadi ,ekonomik olgular ne ise ,sıkıntı ve hastalıklar ne ise ,kendi bilim adamlarımızın milli bir kafa ile yazacağı reçetelerle bu hastalıkların giderilmesi ,ülkenin dinamiklerinin teşhis edilip faaliyete geçilerek çareler bulunmasına inanmaktayız.
Tüm bu kalkınma ve yenilikler yapılırken önceliklerimiz; Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin çağa göre geliştirilmesi ve korunması.Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün tehlikeye sokulmaması . Türk Milletinin altı sosyal diliminin teşkilatlanarak ,sosyal adaletin sağlanması.
Zengin ile fakirin arasındaki uçurum farkının giderilmesi. Zenginden daha çok vergi alınması,fakirlerin ayırım gözetilmeksizin korunması. Zenginin daha zengin,fakirin daha fakir olmaması için acil tedbirler alınması.Hırsıza ,yalancıya ,dolandırıcıya ne ferdin nede devletin soydurulmaması. Özellikle devleti yönetenlerin varlığınn, açıkça tesbit ve kontrol edimesi.
Vatan hainliği yapan herkese yeniden daha çok cezalar verilmesi,kısaca Hz Ömer adaleti'nin uygulanması. Devletin ,özel sektörlede koordineli çalışarak tüm işsizlere iş imkanı yaratılması .
Tarım kentleri projesinin müsait olduğu yerlerde acilen uygulanması,zira artık köylü ekim dikim yapamaz olmuştur,kuru fasulye bile dışarıdan alınıyor,her ürünün fiatı katlanarak artmaktadır. Hak , hakedene verilmelidir, yandaşa değil.
Demokrası gördüğümüz kadarıyla yanlış algılanmaktadır.Bu ülke sadece iktidar olan partilerin ülkesi değildir,her ferde eşit uygulama ile adalet sağlanmalıdır.Bu gibi çalışmalar önceliklerimiz arasında olmalıdır. Bakınız iktidardaki yönetim erginden birileri , durumu farklı anlamış,devletin kasasını ve Beyt-ül malını kendilerinin sanmışlar,bu yolsuzluğu ortaya çıkaranları da bir güzel görevlerinden almışlar.Onun içindir ki ;fikri ve zikri olan Türk İslam Ülkücülerine büyük iş düşmektedir. Herkes bulunduğu noktada acilen yerinden doğrularak MHP nin adaylarına var gücü ile çalışmalıdırlar.Aksi taktirde ülkenin geleceği karanlıklara gebedir. Saygılarımla...