Adam düşman Türkeş'in cismine ve fikrine ,
Türk'e düşman olanın bu mezarda işi ne?
Başbuğa düşman bunlar ,oğul onla işin ne?
Türk düşmanı kim varsa ,sürüm sürüm sürüne !

NAS Dün Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlar ,
''Kişi kavmini sevmekle kınanamaz '' hadisini de sollayıp Alparslan Türkeş'e atmadıkları iftira ve çamur kalmayanlar , bugün Alparslan Türkeş'in soy adını almaktan başka hiçbir özelliği olmayan ortam adamı , MHP 'ye ilk ihaneti olmayan bu oğul Türkeş'in ,açıkça çıkarları uğruna Türk İslam Ülküsü davasına ihanet eden bu Tuğrul Efendi ile başbakanın gidip Başbuğun mezarına su dökmelerinin samimiyetine inandınız mı?

İnananların gerçekten saf oldukları açıkça ortadadır. Başbuğ , kime Türk düşmanıdır dediyse bu adamlar onlarla dost ve sarmaş dolaş olup ,onlarla türkü söyleyip düet ettiler . Pkk lıları sınırda zılgıtlarla karşıladılar. Seyyar mahkemeler kurup vatan hainlerini sınırda serbest bıraktılar.

Başbuğ sağ iken Şhov tv de bir programda ,Barzani ve Talabani için onlar Türk'ün ve Türkiye'nin düşmanlarıdır. Onlar güvenilir adam değildirler ,demiştir.

Şimdi herşey ortada iken ,onlarla sarmaş dolaş olan ak trollerin kucağına oturan Tuğrul Efendi madem babasının yolunda, bu ihanetler için ne diyecek? Bu Tuğrul Efendiyi haklı gören arkadaşlara da sormak lazım ,bu durum sizin anlamak ve anlatmak istediğiniz gibi değil. Bu durum MHP'nin toparlanması ve atak hale geçmesi için değil ,bu durum Devlet Bey'in yerine daha atak ve popüler birinin geçip MHP yi iktidara taşıma olayı değildir. Bu durum MHP 'nin içindeki yumuşak karınlı , boş ,çıkarcı , Ülkücü iradeden yoksun,hasbelkader bu camia içerisinde ama şöyle,ama böyle bulunan idrakten yoksun adamlar kullanılarak , MHP'nin ve Türk Milliyetçiliğinin ayaklar altına alınıp ezilmesi içindir .

MHP, Bilal'i verin yargı görevini yapsın , MHP dört bakanı verin yüce divan yargılasın,gerçekler ortaya çıksın derken , ak troller sinsice çalışıp Türkeş 'in oğlunu alıp başbakan yardımcısı yapmıştır. Buradaki ince çizgiyi herkes farketmeli. Şimdi ise MHP ,Tuğrul savaşı başlatan ak troller,duruma kıkırdayıp sırıtırken, MHP'ye hiçbir katkısı olmayan Tuğrul yükünü ,MHP sırtından attığını açıklamıştır . Ancak bu hareketin içinden o kadar yiğit ,Alperen, gerçek Ülkücü bozkurt yürek çıkarken ,sayıları gittikçe belli olmaya başlayan çakal ,tilki ,yalaka ve sülükler de çıkmaktadır. Herkes safına göre ,tiynetine göre kendini ortaya koyuyor. Önceki gün Milliyetçilerden oy almak ve Milli Hareketi parçalama adına istismara maruz kalan Başbuğun mezarı ,arkadaşlarımız tarafından gül suyu ile yıkanıp temizlenmiştir. Arkadaşlarımız mikrop kapmadan Başbuğun mezarını ziyaret edebilirler.

Bir arkadaşın yazdığı gibi,silkelenip öze dönmek gerek, akıllı olmada mutlaka fayda vardır. Herkesin bu sıralar daha çok akıllıca hareket etmesine bu ülkede ihtiyaç vardır. En saf Ülkücü dahi MHP üzerinde oynanan oyunları anlayabilecek kadar her şey ayan beyan ortadadır. Ve Başbuğ şöyle diyor : ''Ülkücü MHP de olur...'' Saygılarımla...
CEVAT NAS