İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
İzmir'in Selçuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında minibüs içinde sıkışan şoför, itfaiye ekiplerinin hummalı çalışması sonucu kurtarıldı. Hayati tehlikesi bulunan şoför, ilk müdahalesinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Atatürk Caddesi Hal Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir yönüne giden Ahmet K. (20) yönetimindeki 35 T 4458 plakalı otomobille Eyüp Ersöylen'in (53) kullandığı 09 M 4016 plakalı minibüs çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilden Ahmet K. yaralı olarak kendi çabasıyla çıktı. Ağır yaralanan minibüs şoförü Ersöylen ise içeride sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekibi, Ersöylen'e sıkıştığı yerde ilk müdahaleyi yaptı. Ardından gelen itfaiye ekibi, minibüsün kapısını keserek şoförü kurtardı. Ersöylen ve Ahmet K., hastaneye kadırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Eyüp Ersöylen, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sebebiyle Selçuk-İzmir yolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Editör: TE Bilisim