İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Edirne Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Mustafa Necati İlkokulu öğrencileri karnelerini Vali Hasan Duruer’in elinden aldı.

Karne ve tatil sevincinin yaşandığı yerlerden birisi de Karaağaç Mustafa Necati İlkokulu oldu.
Öğrencilerin karne sevincine Edirne Valisi Hasan Duruer de ortak oldu. Edirne Valisi Hasan Duruer, şehrin eğitim seviyesinin iyi durumda olduğunu ve bunda kendisinden önce görev yapan arkadaşlarının, milli eğitim camiasının ve velilerin büyük emeklerinin bulunduğunu söyledi.
Eğitimi daha iyi noktalara taşımak istediklerini anlatan Duruer, sadece eğitimle değil, öğrenimle Edirne'de bir farkındalık oluşturmak için çalışacaklarını vurguladı. "Bütün gayretlerimiz bu yönde. Hedefimiz bu çalışmalar doğrultusunda Edirne'yi daha ileri bir seviyeye taşıyabilmek. Çocuklar sadece öğrenerek değil, eğiterek de sporda, kültürde, sanatta yaptığı çalışmalarla başarılı öğrenciler olmasını arzu ediyoruz. Kendi şehrini, kültürünü tanıyan geleceğe güvenle bakan ama bilgiye de ulaşmasını bilen öğrenciler öğrencileri yetiştirmek en büyük hedeflerimizden bir tanesidir." dedi.

Karnelerin bir sonuç olmadığını vurgulayan Duruer, velilere şu tavsiyede bulundu: "Önemli olan başarıdır. Başarı da karne ile değerlendirilemez diye düşünüyorum. Sonuçları bakımından çocuklarımızı yeteri kadar değerlendirdiğimiz kanaatinde değilim. Her çocuk farklıdır ve farklı kabiliyetleri vardır. Elbette zayıf da olacak başarı da olacaktır. Onun için velilerimizin karneye bakarak çocuklarını değerlendirmemesi gerektiğini düşünüyorum."

Editör: TE Bilisim