Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Beşiktaş’ta bir otelde toplanan yaklaşık 200 kişi, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini 3D farkıyla izledi. Bir çok alana kurulan 3D televizyonlardan gözlüklerini takarak maç izleyen ezeli rakip taraftarlarının oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Nefeslerin tutularak beklendiği Galatasaray – Fenerbahçe derbisi, 3 boyut farkıyla Digiturk üyeleri tarafından izlendi.
3D yayınıyla stadyum coşkusunu evlere taşıyan Digiturk, iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe’nin nefes kesecek mücadelesini 3 boyut farkıyla ekranlara taşıdı. 90 dakika boyunca devam edecek olan muhteşem derbinin en çarpıcı görüntüleri, pozisyon tekrarları evlerde maç izlemeyi tercih edenler için Digiturk platformunda yayınlandı.

HER HAFTA 1 MAÇ 3D FARKIYLA İZLENECEK

Lig boyunca her hafta bir maçı 3D farkıyla izleyiciyle buluşturacaklarını belirten Digitürk Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, “Öncelikle bu sene çok heyecanlı ve çok çekişmeli bir lig geçiyor. Umarım bugün bu derbide güzel bir futbol oynanır. Biz de Digitürk olarak iş ortağımız LG ile üyelerimize bir müjde veriyoruz. Bundan sonra her hafta 1 maç 3D keyfiyle izlenebilecek. Bunun dışında hafta içi Çarşamba günü yine aynı iki takımın Beko Basketbol Ligi’nde derbi maçı var. Biz bu maçı da 3D farkıyla vereceğiz. Bir basketbol maçının 3D formatıyla ilk kez yayını olacak. Bunun için de ayrıca mutluyuz.“ şeklinde konuştu.

Maç tutkunları, yayınları Digiturk’ün 3D yayın yapan 399. kanalından veya HD olarak Lig TV’den takip edebilecek. Digiturk, lig boyunca her hafta bir 3D maçı, izleyicisiyle buluşturmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim