DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, şehirlerarası otobüs terminalini yeniden düzene koyacaklarını söyledi. Başkan Dede, terminalin 2 katlı olacağını kaydetti.

    Belediye Başkanı Necmettin Dede, çalışmalara ilkbaharda başlayacaklarını ve ödenek ile projenin hazır olduğunu ifade etti. Başkan Dede, terminalin 9 otobüs kapasitesinden 15’e yükseltileceğini ve sosyal alanların yapılacağını açıkladı.

    Muş’ta birçok soruna çözüm getirdiklerini ve hizmet akışını sürdürmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dede, Bitlis’te tekel depolarının belediyeye verildiğini ve belediyenin kar ettiğini açıklayarak Muş’ta bu imkanları dahi bulamadıklarını kaydetti. Başkan Dede, “Bugün bir minibüs durağını görüyorsunuz. Üniversitenin ulaşımında bir milyon lira kazanacağız diye her türlü olan olumsuzlukları gördünüz. Tekelin binaları Bitlis’te belediyeye hibe edildi ve 4 milyona satıldı, Muş’ta ise böylece kaldı. Bu konular hassas mevzulardır, inşallah hep beraber üstesinden geleceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim