Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından Bursaspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Hikmet Karaman ve Bursasporlu futbolcuları ziyaret etti.

Dündar, Türkiye Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşayan 5. takım olarak büyük bir başarının altına imza atan Bursaspor’u Özlüce Tesisleri’nde ziyaret etti. Dündar, teknik direktör Hikmet Karaman ile tesisleri gezdikten sonra, bir süre baş başa sohbet etti.

Hikmet Karaman, Bursa’nın bir futbol şehri olduğunu belirterek, “Bursa’nın ileri gelen insanlarının Bursaspor’a olan ilgi ve alakası, bizleri son derece mutlu ediyor. Bizleri olumlu yönde motive ediyor. Bir takım böyle olunca büyük takım oluyor. Bu çok önemlidir. Bir şehrin takıma sahip çıkması, bizlerin çalışma azmini de tetikliyor.” dedi.

Bursaspor’un kentin gözbebeği olduğunu anlatan Mustafa Dündar ise yaptığı açıklamada, “Biz de şehrimizi marka kent yapmak, uluslararası alanda tanınırlığını artırmak için büyük bir çaba içerisindeyiz." diyerek şunları söyledi:

"Spor bu noktada çok önemli bir unsurdur. Özellikle futbol. Bursaspor’un Türkiye dışında Avrupa liglerinde oynaması Bursa’yı Avrupa’nın gündemine taşıyor. El birliği ile sahip çıkmalıyız. Bu başarılar Bursaspor’a yurt dışında da taraftar desteği sağlıyor. İnşallah yeniden şampiyon olup, Bursa’yı Avrupa’da başarıyla temsil eder. Bunun için bizler elimizden gelen desteği vermeye hazırız.”

Dündar, Osmangazi Belediyesi hakkında bilgiler verdiği teknik direktör Hikmet Karaman’la birlikte antrenman yapan futbolcuları da ziyaret etti. Antrenman sahasında teknik direktör Karaman’a çiçek veren Dündar, antrenman yapan Bursasporlu futbolculara da bir tepsi baklava ikram etti.

Editör: TE Bilisim