Şirinyurt İlköğretim Okulu'ndan Suriyelilere kışlık eşya yardımı Şirinyurt İlköğretim Okulu'ndan Suriyelilere kışlık eşya yardımı
Hatay'ın Erzin ilçesinde bu yıl 3'ncüsü yapılan Uluslararası Narenciye Kültür ve Sanat Festivali değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Belediyede yapılan toplantıda festivale emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.
Belediye Başkanı Kasım Şimşek'in başkanlık ettiği değerlendirme toplantısına Kaymakam İskender Yönden, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Server Canatar ve basın mensupları katıldı.
Belediye Başkanı Şimşek, Erzin'in tanıtılması için gerçekleştirilen festivalde emeği geçenlere teşekkür etti. Bu sene üçüncüsü yapılan festivalin ilçenin tanıtıma olumlu katkılar sağladığını belirten Belediye Başkanı Şimşek, küçükte olsa yaşanan bazı aksaklıkların gelecek yılarda elbirliğiyle ortadan kaldıracaklarını söyledi.
Festivalde sivil toplum kuruluşlarının açtıkları stantlarda birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiğini vurgulayan Şimşek ''Kaliteli ve güzel yapılan işler büyük bir emek özveri istiyor. Gecemizi gündüzümüze katarak bir festivali daha başarı ile bitirdik.” dedi.
Konuşmalar ve karşılıklı fikir alışverişinin ardından salonda festivalin yapımında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.

Editör: TE Bilisim