Sanki Milli şuurumuz kayboldu ve hafızamızı kaybettik.

Otuz bin kişinin katıli Abdullah Öcalan 1999'da yakalanıp paket yapıldığında ''Türk Devleti ne istiyorsa hepsini de yapmaya hazırım.PKK nın alayını dağdan indiririm'' diyordu.

Sonra Dış operasyonlar ve Hükümet değişikliği...Akabinde yıldızı parlatılan ve son kullanma tarihine kadar kullanılacağı ifade edilen Recep tayyip Erdoğan Başbakanlık koltuğuna oturuverdi.Oturur oturmaz Şehitlere ''Kelle '' dedi.Kışlada oturan askerlerimize ''yan gelmiş yatıyorlar.Bunların hepsi de darbeci'' dedi.

Gökten ayeti kerime inmiş gibi alkışladılar Tayyibi...''Helal olsun sana uzun adam'' diye türküler yaktılar.Sıfır sorun diyerek iktidara gelen Uzun adam ne kadar dost komşu ülke varsa hepsiyle sorunlu olurken,Yunanistan,Ermenistan,İran gibi düşman Ülkelerle iyi ilişkiler kuruldu.

''Analar ağlamasın'' diyerek Oslo da teröristlerle anlaşmalar yapıldı ve PKK nın isteği doğrultusunda ihanet sözleşmesine imzalar atıldı.Adına çözüm deyip sokağa saldıkları artislerle'' Akil adam''Milleti kandırmaya ve aldatmaya devam ettiler.

Devleti ayakta tutan umdelerden Milliyetçilik ve Atatürkçülük rafa kaldırıldı.Ne Mutlu Türküm diyene sözü yasaklandı.Okullarda okutulan andımız bir genelge ile kaldırıldı.Türk Silahlı kuvvetlerinin itibarı sıfırlandı.Teröristleri dağlardan indiriyoruz '' diyerek HABUR da davul zurnalarla karşılanan teröristler için sınır kapısında mahkemeler kuruldu.Bütün bu hainlikleri yasal güvence altına alarak gelecekte kendilerini yargılayacak maddeleri birer birer ortadan kaldırdılar.

Millet olarak ne söylediğimizi ve ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Adeta akıl tutulması yaşıyoruz.Siyasal islamcıların ve bölücülerin elele vererek Devletin ve Milletin genetik yapısıyla oynamasına seyirci kaldık maalesef..

Gönderden bayrağımız indirildi.Sokak ortasında genç subaylarımız kalleşçe arkadan vuruldu.Yollarımız kesilip kimlk kontrolleri yapıldı.Silopi de kurtarılmış mahalleler ortaya çıkarıldı.BDP li vekiller Devlete posta koymaya başladılar.Askerimizi taşlayan Aysel Tuğluk gibi vekillere en ufak bir yaptırım bile uygulanmadı.

Ve işin en entresan yanı ,10 KASIM Atatürk'ü anma gününde Anıtkabir'e saygı duruşunda bulunmaya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN Anıtkabir hatıra defterine''Atam yolundayız'' diye bağllığını ifade eden yazı yazdı.Bu kadar pişkinliğin ve riyakarlığın yaşandığı Ülkemizde ne yapacağımızı doğrusu biz de şaşırmış durumdayız.

Ne hallere düştük ey gazi hünkar!
Eşşek deftardar olmuş, katır mühürdar...”

Ertuğrul KALAFAT